skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Paul McCartney – Find My Way

O Paul McCartney κυκλοφορεί το music video του νέου του single “Find My Way”!

Τίτλος τραγουδιού: “Find My Way”

Καλλιτέχνης: Paul McCartney

Μουσική/Στίχοι: Paul McCartney

Σκηνοθεσία: Roman Coppola

Εταιρεία: Capitol Records/UMG Recordings

Από το LP: “McCartney III”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 18 Δεκεμβρίου 2020

Art-Cover:

Ο Paul McCartney γιόρτασε την κυκλοφορία του νέου του album “McCartney III” κυκλοφορώντας το music video για το “Find My Way”. Σε σκηνοθεσία του Roman Coppola, το clip παρουσιάζει τον McCartney στο στούντιο του στο Sussex της Αγγλίας. Στo clip, εμφανίζεται σε πολλαπλές οθόνες ενώ ερμηνεύει το τραγούδι. Και τα κάνει όλα: τραγουδά και παίζει όλα τα όργανα για το τραγούδι ο ίδιος, μεταξύ αυτών κιθάρα, μπάσο, πιάνο και ντραμς.

Το πρώην μέλος των θρυλικών Beatles πραγματοποίησε την πρεμιέρα του clip μέσα από την εκπομπή “Released” με τον Chris Rock, παρέχοντας περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το album. «Αν μου αρέσει κάτι είναι που θυμίζει λίγο Beatles, απλά πρέπει να το ‘αφήσω να είναι’ (“Let it Be”)”, είπε αστειευόμενος ο McCartney κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους. Αποκάλυψε επίσης ότι το αγαπημένο του τραγούδι από το album είναι «Women and Wives».

Το “McCartney III” κυκλοφόρησε την 18η Δεκεμβρίου, ενώ αρχικά είχε προγραμματίσει να το κυκλοφορήσει μια εβδομάδα νωρίτερα. Αργότερα αποκάλυψε πως προσπάθησε να μην το κυκλοφορήσει την ίδια μέρα με το νέο album της Taylor Swift. «Δεν το έλεγε σε κανέναν, αλλά είχε έτοιμο ένα ακόμα album», δήλωσε ο McCartney στον Howard Stern για το “Evermore” της Swift.

«Θα ​​το κυκλοφορούσα στα γενέθλιά μου», συνέχισε, «αλλά μετά ανακάλυψε ότι θα κυκλοφορούσαν και τα δύο στις 18 οπότε άλλαξε το δικό της για τις 10. Θέλω να πω, ξέρετε, οι άνθρωποι αποφεύγουν να μπλέκονται στα πόδια του άλλου. Είναι ωραίο να συμβαίνει αυτό”.

Paul McCartney - Find My Way

Back To Top