skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Protoje – Same So

Το “Same So” είναι το νέο single του υποψήφιου για Grammy καλλιτέχνη, Protoje και είναι η πρώτη καινούργια solo κυκλοφορία του μετά από έναν χρόνο.

Τίτλος τραγουδιού: “Same So”

Καλλιτέχνης: Protoje

Μουσική/Στίχοι: Protoje, Sean Roberts

Σκηνοθεσία: Jordn Mars

Εταιρεία: RCA Records/Sony Music

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 16 Ιουλίου 2020

Art-Cover:

Σε παραγωγή του ίδιου και του Sean Roberts, το τραγούδι αποτελεί το πρώτο δείγμα από το επερχόμενο album του. Μετά το βραβείο που πήρε το 2019 για το καλύτερο Reggae Album, οι fans ανυπομονούν για το νέο του βήμα.

Ο νέος αυτός, ερωτικός ύμνος του Protoje, αναφέρεται στον ενθουσιασμό μιας νέας σχέσης και τη λαχτάρα να εκφράσει συναισθήματα και ελπίδες για αμοιβαιότητα. Σε σκηνοθεσία Jrdn Mars, το όμορφο music video που συνοδεύει το τραγούδι, δημιουργεί ένα σκηνικό για τους γλυκούς και αθώους στίχους του με ένα στυλιζαρισμένο μοντάζ με πολύχρωμες εικόνες φυσικών τοπίων και την υπόσχεση για μια νέα και αμοιβαία αγάπη.

«Έγραψα αυτό το τραγούδι ενώ απλά βρισκόμουν σε μια κατάσταση που ένιωθα «με έναν συγκεκριμένο τρόπο» για κάποια – αλλά λόγω του τύπου της σχέσης, υπάρχουν πράγματα που δεν μπορώ να κάνω ή να πω. Ωστόσο, ταυτόχρονα, ελπίζω ότι αισθάνεται κι εκείνη, ανεξάρτητα, με τον ίδιο τρόπο για μένα. Αυτό το video ήταν από τα ευκολότερα γυρίσματα στα οποία έχω συμμετάσχει μέχρι τώρα. Ειλικρινά απλά έκανα και ακολούθησα ό,τι μου ζήτησε ο Jrdn Mars γιατί εμπιστεύτηκα το όραμά του. Η πρωταγωνίστρια, Celene ήταν επίσης ένα όνειρο και δείχνει μια διαφορετική πλευρά και ένα πολύ πρωτότυπο video ειδικά στον χώρο της Τζαμάικας», δήλωσε ο Protoje.

Protoje - Same So

Back To Top