skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Ricky Martin – Tiburones

Ο Ricky Martin παρουσιάζει το νέο του τραγούδι “Tiburones”, μέσα από ένα music video με ένα ισχυρό κοινωνικό μήνυμα!

Τίτλος τραγουδιού“Tiburones”

Καλλιτέχνης: Ricky Martin 

Μουσική / Στίχοι: Pablo Preciado, Oscarcito

Σκηνοθεσία: Kacho Lopez

Εταιρεία: Sony Music Latin

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 23 Ιανουαρίου 2020

Art-Cover:

Λίγες εβδομάδες πριν από την πρώτη του συναυλία για το “Movimiento Tour” του, ο Ricky Martin κυκλοφόρησε το “Tiburones” (“καρχαρίες”) ένα ισχυρό τραγούδι που προάγει την ειρήνη, την αγάπη, την ενότητα και την αποδοχή.

Ο Ricky Martin επιστρέφει στις ρίζες του με αυτή τη μπαλάντα του την οποία χαρακτηρίζουν οι βαθυστόχαστοι στίχοι και η ειλικρινής ερμηνεία του, όπως τα πρότερα τραγούδια του “Fuego de Noche, Nieve de Día” ή το “Asignatura Pendiente”. Το τραγούδι γράφτηκε από τον Pablo Preciado και τον τραγουδοποιό και στιχουργό από τη Βενεζουέλα Oscar Hernandez.

“Είναι ένα πολύ συναισθηματικό τραγούδι που μιλά για την ένωση δύο ανθρώπων που δεν πρέπει ποτέ να χάνουν χρόνο σε αγώνες”, δήλωσε ο Hernandez. “Πρόκειται για μια πρόταση αλλαγής κατευθύνσεων, σχεδίων και ιδεών, απλά για να μπορούμε να προχωρήσουμε μαζί. Και με κάθε κόστος… “για εσένα οτιδήποτε, θα κολυμπούσα με καρχαρίες””.

Το music video είναι σκηνοθετημένο από τον Kacho Lopez και γυρισμένο στο Πουέρτο Ρίκο. “Αυτό που ήθελα να κάνω με το video ήταν να συλλάβω μια παγκόσμια ιστορία και γι ‘αυτό θέλησα να το γυρίσω στο Πουέρτο Ρίκο. Το τραγούδι και το video ενσωματώνουν όλα τα συναισθήματα, την ενέργεια και το συναίσθημα, τα οποία είναι εμβληματικά όταν ενωνόμαστε ως άνθρωποι”, είπε ο Ricky Martin.

Ricky Martin - Tiburones

Back To Top