skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Robbie Williams – Lost

Ο Robbie Williams κυκλοφόρησε το ολοκαίνουριο single του “Lost”!

Τίτλος τραγουδιού“Lost

Καλλιτέχνης: Robbie Williams

Μουσική / Στίχοι: Chris Heath, Guy Chambers, Oli Swan, Robert Williams

Εταιρεία: Columbia Records

Από το LP: “XXV”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 5 Αυγούστου 2022

Art-Cover:

Ο Βρετανός ερμηνευτής και τραγουδοποιός, Robbie Williams, που το κοινό έχει αγαπήσει μέσα από τα τραγούδια του “Angels”, “Feel”, “Let Me Entertain You” και “Me and My Monkey” μεταξύ άλλων, είναι ξανά στις επάλξεις δίνοντας βάση στην προώθηση του επετειακού δίσκου του “XXV”. Το album πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου και σε αυτό θα συναντήσουμε επανεκτελέσεις δικών του τραγουδιών που έχουν κάνει μεγάλη επιτυχία, αλλά και νέες δημιουργίες.

Έχοντας ήδη δώσει στη δημοσιότητα τη νέα version του “Angels”, ο Robbie Williams μάς σύστησε στις 5 Αυγούστου το ολοκαίνουριο single του, “Lost”. Με αυτό φαίνεται πως ο 48χρονος καλλιτέχνης επιστρέφει στις μουσικές του ρίζες κι απομακρύνεται από τους όποιους πειραματισμούς έχει επιχειρήσει όλα αυτά τα χρόνια. Το νέο single αποτελεί μία μελωδική μπαλάντα, σε μουσική και στίχους που υπογράφουν οι Chris Heath, Guy Chambers, Oli Swan καθώς κι ο ίδιος ο τραγουδιστής.

Φαίνεται πως έχει έρθει η στιγμή για να γιορτάσει ο Williams τα 25 χρόνια solo πορείας και το κοινό αναμένει ένθερμο κάθε νέο του εγχείρημα. Η προώθηση του δίσκου θα γίνει και μέσω μίας περιοδείας σε πόλεις, όπως το Λονδίνο, το Μάντσεστερ, η Γλασκώβη και το Δουβλίνο.

Robbie Williams - Lost

Back To Top