skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Roxette – Let Your Heart Dance With Me

Ακούστε το ακυκλοφόρητο τραγούδι των Roxette, “Let Your Heart Dance With Me”!

Τίτλος τραγουδιού: “Let Your Heart Dance With Me”

Καλλιτέχνης: Roxette

Μουσική / Στίχοι: Per Gessle

Σκηνοθεσία: Per Gessle

Εταιρεία: Roxette Recordings/Parlophone Music/Warner Music

Από το LP: “Bag of Trix”

Ημ/νία κυκλοφορίας EP: 1 Οκτωβρίου 2020

Art-Cover:

Roxette αποτελούν πλέον παρελθόν. Η Marie Fredriksson, η τραγουδίστρια του δημοφιλούς σουηδικό pop-rock duo, πέθανε από καρκίνο στα τέλη του περασμένου έτους. Ωστόσο, το άλλο μισό των Roxette, ο Per Gessle, κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες ένα νέο single των Roxette, το “Let Your Heart Dance With Me”, που ουσιαστικά είναι ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι από το album “Good Karma” του 2016, το τελευταίο studio album των Roxette. To τραγούδι θα συμπεριληφθεί στο “Bag Of Trix”, μια επερχόμενη συλλογή με περισσότερο ακυκλοφόρητο υλικό που θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά.

Το “Let Your Heart Dance With Me” είναι στην πραγματικότητα μια από τις τελευταίες ηχογραφήσεις του συγκροτήματος, που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών της Marie Fredriksson με το συγκρότημα λόγω των αυξανόμενων προβλημάτων υγείας της. «Ακόμη και μια ηχογράφηση ήταν απαιτητική για αυτήν», εξήγησε ο Gessle. «Ήθελε τόσο πολύ, αλλά έπρεπε πραγματικά να αγωνιστεί για να ανταπεξέλθει. Και το έκανε. Η Marie ήταν ένας πραγματικός στρατιώτης μέχρι το τέλος”.

«Ήθελα να γράψω ένα κλασικό και απλό τραγούδι «χειροκρότημα και χτυπήματα με τα πόδια» και έτσι προέκυψε το «Let Your Heart Dance With Me”», συνέχισε ο Gessle. «Μου άρεσε ήδη από το studio, αλλά ως συνήθως, είχαμε ήδη τόσο πολλούς ισχυρούς ‘ανταγωνιστές’ που έπρεπε να περιμένει για μια δεύτερη ευκαιρία. Και όταν ήρθε η ιδέα για αυτό το έργο, ήταν δεδομένο”.

Roxette - Let Your Heart Dance With Me

Back To Top