skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Sam Smith – Diamonds

Ο Sam Smith παρουσιάζει το music video του ολοκαίνουριου τραγουδιού του “Diamonds”!

Τίτλος τραγουδιού“Diamonds

Καλλιτέχνης: Sam Smith

Μουσική/Στίχοι: OZGO, Sam Smith, Shellback

Σκηνοθεσία: Luke Monaghan

Εταιρεία: Capitol Records

Από το LP: “Love Goes”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 17 Σεπτεμβρίου 2020

Art-Cover:

Ο Sam Smith κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουριο τραγούδι, μαζί με το συνοδευτικό του music video, με τίτλο “Diamonds”, ανακοινώνοντας την κυκλοφορία του νέου του album, “Love Goes” που αναμένεται στις 30 Οκτωβρίου μέσω της Capitol Records. Το LP σηματοδοτεί την πολυαναμενόμενη συνέχεια του επιτυχημένου album του “The Thrill of It All” του 2017.

Το music video για το τραγούδι -που λέει μια ιστορία αγάπης έζησε χωρίς λύπη- βρίσκει τον Smith να ενώνει ξανά τις δυνάμεις του με τον Luke Monaghan (Black Dog Films), ο οποίος σκηνοθέτησε στο παρελθόν τα videos για τις επιτυχίες του: “How Do You Sleep”, “Too Good At Goodbyes” και “Writing’s On The Wall”.

Το “Diamonds” σηματοδοτεί το τελευταίο single του “Love Goes” και έρχεται μετά την κυκλοφορία του “My Oasis”, της συνεργασίας  του Smith με τον Burna Boy. Ακολουθεί επίσης μια σειρά από επιτυχημένα singles, τα οποία θα είναι όλα διαθέσιμα ως bonus tracks στο album. Ανάμεσά τους θα βρείτε τα: “Dancing With A Stranger” με την Normani, “Promises” με τον Calvin Harris, και το «I’m Ready» με την Demi Lovato.

Όσον αφορά τη συγγραφή και την ηχογράφηση του τρίτου studio album του, ο Smith επιστράτευσε μια ομάδα μεγάλων αστέρων, συμπεριλαμβανομένων των Steve Mac (Ed Sheeran, Celine Dion), Shellback / MXM (Robyn, Pink, Britney Spears), Labrinth, τους Stargate και τον καλό του φίλο Guy Lawrence των Disclosure και τον μακροχρόνιο συνεργάτη του Jimmy Napes.

Sam Smith - Diamonds

Back To Top