skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Samanta Tīna – Still Breathing (ESC 2020 Latvia)

Η Samanta Tīna με το τραγούδι Still Breathing επιλέχτηκε να εκπροσωπήσει την Λετονία στην Eurovision 2020.

Τίτλος τραγουδιού“Still Breathing”

Καλλιτέχνης: Samanta Tīna

Μουσική/Στίχοι: Samanta Tīna, Aminata Savadogo

Σκηνοθεσία: Samanta Tina

Εταιρεία: Black Different

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 20 Ιανουαρίου 2020

Art-Cover:

Το “Still Breathing” είναι ένα τραγούδι που ερμηνεύει η τραγουδίστρια Samanta Tīna και επιλέχθηκε για να εκπροσωπήσει την Λετονία στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2020, μετά τη νίκη του στον εθνικό τελικό της χώρας.

H Samanta Tīna επιλέχθηκε μέσω του “Supernova 2020”, της εθνικής διαδικασίας επιλογής που διοργάνωσε το Latvijas Televīzija (LTV) για να επιλέξει το τραγούδι της Λετονίας στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Στις 28 Ιανουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε ειδική κλήρωση για τις συμμετοχές των χωρών στο διαγωνισμό, που καθορίζει σε ποιο ημιτελικό του διαγωνισμού θα συμμετάσχει η κάθε χώρα αλλά και τη σειρά εμφάνισης των καλλιτεχνών τους. Η Λετονία κληρώθηκε για τον δεύτερο ημιτελικό, που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου 2020 στο Rotterdam της Ολλανδίας και πιο συγκεκριμένα η Samanta θα παρουσιάσει το Still Breathing στο δεύτερο μισό του show.

To τραγούδι συνοδεύεται από ένα music video που σκηνοθέτησε η ίδια η ερμηνεύτρια η οποία έγραψε επίσης και τη μουσική του ενώ τους στίχους υπογράφει η Aminata Savadogo η οποία είχε εκπροσωπήσει επίσης τη Λετονία στο Διαγωνισμό της Eurovision το 2015 με το τραγούδι “Love Injected”.

Samanta Tīna - Still Breathing (ESC 2020 Latvia)

Back To Top