skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Selena Gomez – Boyfriend

Το νέο της single, με τίτλο “Boyfriend”, κυκλοφόρησε η Selena Gomez και είναι εδώ για να το απολαύσεις συνοδευμένο από το music video του!

Τίτλος τραγουδιού: “Boyfriend”

Καλλιτέχνης: Selena Gomez

Μουσική/Στίχοι: Sam Homaee, Jon Wienner, Justin Tranter, Julia Michaels, Selena Gomez

Σκηνοθεσία: N/A

Από το LP: “Rare (Deluxe Edition)”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 9 Απριλίου 2020

Art-Cover:

Το τέταρτο κατά σειρά single από την πρόσφατη δισκογραφική της δουλειά κυκλοφόρησε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, Selena Gomez, με τίτλο “Boyfriend”. Πρόκειται για μία “ανεβαστική” dance-pop δημιουργία, τη μουσική και τους στίχους της οποίας υπογράφει η ίδια σε συνεργασία με τους Sam Homaee, Jon Wienner, Justin Tranter, καθώς και την Julia Michaels. Το τραγούδι είδε το φως της δημοσιότητας στις 9 Απριλίου ως το follow-up του ομότιτλου με τον δίσκο τραγούδι, “Rare”, ενώ μία ημέρα αργότερα απέκτησε την τελική του εικόνα με την ρομαντική και υποχθόνια Selena να προσπαθεί να προσελκύσει το αντικείμενο του πόθου της με κάθε μέσο.

Ο δίσκος, “Rare”, λοιπόν, αποτελεί την τρίτη, ολοκληρωμένη δουλειά της Gomez και κυκλοφόρησε στις 10 Ιανουαρίου μέσω της Parlophone Records. Τρείς μήνες μετά και συγκεκριμένα στις 9 Απριλίου στο προσκήνιο ήρθε και η deluxe edition αυτού, στην οποία περιλαμβάνονται πέντε ακόμη δημιουργίες της τραγουδίστριας.

Οι προβλέψεις εξαρχής ήθελαν την Gomez στις πρώτες θέσεις των παγκόσμιων album charts και τα στατιστικά είναι εδώ σήμερα για να το επιβεβαιώσουν. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, το LP κατάφερε να αναδειχθεί στην Νο.1 θέση του

αμερικανικού Billboard 200, αλλά και του Rolling Stone Top 200, ενώ το συναντάμε επίσης στην πρώτη θέση των charts -μεταξύ άλλων- της Αργεντινής, Αυστραλίας, Καναδά, Μεξικό, ενώ στα ελληνικά charts κατέλαβε την τρίτη θέση.

Σχετικά με το νέο της single η Selena Gomez ανέφερε σε δηλώσεις της: “Είναι ένα αλαζονικό τραγούδι για την πτώση και την επιστροφή στον χρόνο και την αγάπη, αλλά επίσης γνωρίζοντας ότι δεν χρειάζεσαι κανέναν άλλον πέρα από τον εαυτό σου για να είσαι ευτυχισμένος. Το γράψαμε καιρό πριν από τωρινή κρίση, αλλά στο σημερινό πλαίσιο, θα ήθελα να είμαι ξεκάθαρη ότι ένα αγόρι δεν είναι κοντά στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων μου. Όπως ο υπόλοιπος κόσμος προσεύχομαι για την ασφάλεια, την ενότητα και την ανάκαμψη κατά τη διάρκεια της πανδημίας”.

Selena Gomez - Boyfriend

Back To Top