skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Senhit – Breathe

Η Senhit, η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπούσε το San Marino στη φετινή Eurovision, επανέρχεται με ένα νέο οπτικοποιημένο τραγούδι!

Τίτλος τραγουδιού“Breathe

Καλλιτέχνης: Senhit

Μουσική/Στίχοι: Gianluigi Fazio, Mads Løkkegaard, Amanda Thomsen

Σκηνοθεσία: Luca Tommassini

Εταιρεία: Panini/Artist First

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 9 Μαρτίου 2020

Art-Cover:

O κρατικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός του Άγιου Μαρίνου (San Marino RTV), έδωσε στην δημοσιότητα, πριν από λίγο καιρό, δύο συμμετοχές, για να επιλέξει το κοινό ποια θα τους εκπροσωπήσει στον 65ο διαγωνισμό της Eurovision! Τα τραγούδια “Obsessed” και “Freaky!”, ήταν αμφότερα σε ερμηνεία της Senhit, που εκπροσώπησε την χώρα στον διαγωνισμό το 2011 καταλαμβάνοντας την 16η θέση στον πρώτο ημιτελικό!

Tο “Freaky!” είναι αυτό που επιλέχτηκε τελικά ως η 11η συμμετοχή του San Marino στην Eurovision 2020 και παρόλο που ο Διαγωνισμός τελικά δεν πραγματοποιήθηκε, η Senhit κατάφερε να τραβήξει ακόμα περισσότερα βλέμματα επάνω της.

Τώρα επανέρχεται με το ολοκαίνουριο single της “Breathe” που συνοδεύεται από το επίσημο music video του που είναι σε σκηνοθεσία του τακτικού της συνεργάτη Luca Tommassini.

Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού υπογράφουν οι Gianluigi Fazio (ο οποίος ήταν ένας από τους συν-συγγραφείς του “Freaky!”), Mads Løkkegaard και Amanda Thomsen.

Senhit - Breathe

Back To Top