skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Shakira: BZRP Music Sessions, Vol. 53

Ένας χωρισμός έχει πάντα αιτίες και συνέπειες κι η Shakira επιτίθεται στον Gerard Piqué μέσα από τα “BZRP Music Sessions” της με ένα τραγούδι!

Τίτλος τραγουδιού: “BZRP Music Sessions #53

Καλλιτέχνης: Shakira feat. Bizarrap

Μουσική / Στίχοι: Gonzalo Julián Conde, Kevyn Mauricio Cruz Moreno “Keityn”, Santiago Alvarado, Shakira Mebarak

Σκηνοθεσία: N/A

Εταιρεία: DALE PLAY Records

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 11 Ιανουαρίου 2023

Art-Cover:

Ένας έρωτας που έληξε άδοξα είναι αυτός μεταξύ της Shakira και του Gerard Piqué, με τους δύο καλλιτέχνες εδώ και καιρό να ρίχνουν πυρά ο ένας στον άλλο μέσα από τα social media. Βαρύγδουπες δηλώσεις, με τα παιδιά τους να μπαίνουν στη μέση και με την παγκόσμια κοινότητα να παρακολουθεί εναγωνίως (;) τις εξελίξεις είναι μερικά από τα γεγονότα που μονοπωλούν το ενδιαφέρον όταν αναφέρονται τα media σε αυτά τα δύο ονόματα.

Η ιστορία τους είναι γνωστή, ωστόσο φαίνεται πως η Shakira κρατούσε στο συρτάκι ένα τραγούδι που επέλεξε να παρουσιάσει μέσω των BZRP Music Sessions. Για χάρη του τραγουδιού ένωσε τις δυνάμεις της με τον Bizarrap και το τραγούδι είναι γεμάτο με αναφορές στον πρώην σύζυγό της, αλλά και το τρίτο πρόσωπο της σχέσης του. Όπως ήταν αναμενόμενο το τραγούδι θα είχε τεράστια απήχηση και τα νούμερα μιλούν από μόνα τους. Πιο συγκεκριμένα, στο YouTube έχει ξεπεράσει ήδη τα 32.800.167 views. Οι στίχοι του τραγουδιού είναι καταιγιστικοί, με την Shakira να λέει ουσιαστικά πως ο Piqué ήταν πολύ λίγος για εκείνη, μιας κι εκείνη παρομοιάζει τον εαυτό της σαν λέαινα.

Το τραγούδι συνοδεύτηκε από μία οπτικοποίηση, με τη Shakira να χορεύει άκρως δυναμικά στον ρυθμό του τραγουδιού.

Shakira - BZRP Music Sessions, Vol. 53

Back To Top