skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Sia & David Guetta – Floating Through Space

Οι Sia και David Guetta συνεργάστηκαν για άλλη μια φορά και κυκλοφόρησαν το video για το νέο τους single, “Floating Through Space”!

Τίτλος τραγουδιού: “Floating Through Space”

Καλλιτέχνης: Sia & David Guetta

Μουσική/Στίχοι: Greg Kurstin, Sia

Σκηνοθεσία: Lior Molcho

Εταιρεία: WMG/Atlantic Records

Από το OST: “Music”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 4 Φεβρουαρίου 2021

Art-Cover:

Το “Floating Through Space” είναι το ολοκαίνουριο τραγούδι από το όγδοο studio album της Sia με τίτλο “Music – Songs From And Inspired By The Motion Picture”. Αυτή τη φορά, όμως, η επιτυχημένη καλλιτέχνης πάει την επαγγελματική της πορεία ένα βήμα πιο μακριά σκηνοθετώντας την πρώτη ταινία και συνυπογράφοντας το σενάριο αλλά και το soundtrack της.

Κυκλοφόρησε μέσα από όλες τις γνωστές πλατφόρμες streaming και download και είναι ακόμα μια κοινή προσπάθεια με τον διάσημο DJ David Guetta. Οι δύο καλλιτέχνες -ως γνωστόν- έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν σε άλλα 8 τραγούδια και έχουν γνωρίσει μεγάλη εμπορική επιτυχία με επιτυχίες όπως το “Titanium”, το “Flames” και πιο πρόσφατα με το “Let’s Love” που κυκλοφόρησε στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου!

Το συνοδευτικό music video του τραγουδιού είναι σε σκηνοθεσία του Lior Molcho και σε παραγωγή του Chen Biton και του Danit Sigler. Επίσης, το νέο album της Sia, “Music” έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 12 Φεβρουαρίου 2021, συμπεριλαμβανομένων των πρότερων singles: “Hey Boy”, “Together”, “Courage To Change” και άλλα.

Sia & David Guetta - Floating Through Space

Back To Top