skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Soprano – Papa Sopra

Ο κορυφαίος Γάλλος rapper, Soprano επανέρχεται με το music video του “Papa Sopra”!

Τίτλος τραγουδιού: “Papa Sopra

Καλλιτέχνης: Soprano

Μουσική / Στίχοι: N/A

Σκηνοθεσία: Soprano

Εταιρεία: Rec. 118/Warner Music France

Από το LP: “Du Phoenix aux étoiles…”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 8 Νοεμβρίου 2019

Art-Cover:

Νέο video clip για τον Γάλλο rapper, Soprano για το τραγούδι του “Papa Sopra” το οποίο εμπεριέχεται στην επανέκδοση του επιτυχημένου album του “Phoenix”, που μετονόμασε σε “Du Phoenix aux étoiles…”!

Η πρώτη έκδοση, η οποία σκαρφάλωσε στις πρώτες θέσεις των charts, οφείλει την επιτυχία της σε μεγάλο βαθμό στα τραγούδια “À la vie à l’amour”, “Zoum (feat. Niska)”, “Le Coach (feat. Vincenzo)” και “À nos héros du quotidien”, που εξακολουθούν να εμφανίζονται στην κορυφή των clips με τα περισσότερα views στο YouTube εδώ και εβδομάδες στη Γαλλία, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 400.000 πωλήσεις. Για την επανέκδοση του album του, ο Soprano παραδίδει 8 νέους τίτλους, με αρκετές συμμετοχές από καλλιτέχνες όπως: Jul, Ninho, Pegase και Alonzo. O στόχος; Να καταφέρει να κάνει “διαμαντένια” την κυκλοφορία του δίσκου του όπως είχε συμβεί και για το album “Everest”.

Στο clip που σκηνοθέτησε ο ίδιος ο Soprano, o διάσημος rapper εμφανίζεται σαν εκπαιδευτικός ενός παιδικού σταθμού που τοποθετεί μια επιγραφή που λέει “ύπνος άγριων παιδιών” τα οποία είναι οι συνεργάτες του Bigflo & Oli και Black M.

Soprano - Papa Sopra

Back To Top