skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Stefania – Friday

Η Stefania, η εκπρόσωπος της ελληνικής αποστολής για την Eurovision 2021 στο Rotterdam της Ολλανδίας, μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε με το τραγούδι “SUPERGIRL” επιστρέφει με ολοκαίνουργιο single με τίτλο “Friday”.

Τίτλος τραγουδιού: “FRIDAY

Καλλιτέχνης: Stefania 

Μουσική / Στίχοι: Dimitris Kontopoulos, Arcade, John Ballard

Σκηνοθεσία: Pim Verlaat

Εταιρεία: Panik Records

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 3 Ιουλίου 2020

Art-Cover:

Κυκλοφόρησε σήμερα το “Friday“, το νέο single της Stefania που ήταν το δεύτερο υποψήφιο για την Eurovision 2020 αλλά έχασε με ελάχιστη διαφορά από το “SUPERG!RL”. Μάλιστα κάποια μέλη της επιτροπής, όπως ο κ. Παπαδημητρίου είχαν προτιμήσει το συγκεκριμένο τραγούδι αλλά η υπόλοιπη ομάδα όπως κι η ίδια η τραγουδίστρια προτίμησαν το “SUPERG!RL”.

To τραγούδι συνοδεύεται από το επίσημο music video του που σκηνοθέτησε ο Pim Verlaat για την Stefania, η οποία όπως είναι ήδη γνωστό θα εκπροσωπήσει εκ νέου τη χώρα μας στη Eurovision 2021, με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι, μιας και η φετινή διοργάνωση ακυρώθηκε εξαιτίας της πανδημίας!

Τους στίχους του “Friday” υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος ενώ τη παραγωγή του, οι ARCADE και στίχους του ο John Ballard. Το “Friday” με τα dance στοιχεία του θα μας κάνει να χορέψουμε στον ρυθμό του αυτό το καλοκαίρι κάνοντας την κάθε μέρα…Παρασκευή!

Stefania - Friday

Back To Top