skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Sting – Rushing Water

Ανήμερα της συναυλίας του στο Ηρώδειο, ο Sting παρουσίασε το ολοκαίνουριο single του, “Rushing Water”, συνοδευμένο από το music video του!

Τίτλος τραγουδιού: “Rushing Water

Καλλιτέχνης: Sting

Μουσική / Στίχοι: Gavin Brown, Martin Kierszenbaum, Sting

Σκηνοθεσία: N/A

Εταιρεία: A&M Records

Από το LP: “The Bridge (Deluxe Edition)

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 30 Σεπτεμβρίου 2021

Art-Cover:

Ο Βρετανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός, που από το 1977 ως το 2008 με πολυετείς διακοπές ήταν μέλος των The Police, ο Sting πρόκειται να κυκλοφορήσει το ολοκαίνουριο studio album του, έπειτα από το “πλατινένιο” “My Songs” του 2019. Ο λόγος γίνεται για τον δίσκο “The Bridge” κι ως επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του έχει οριστεί η 19η Νοεμβρίου, ενώ η διανομή του θα πραγματοποιηθεί από την A&M Records.

Ήδη από το συγκεκριμένο εγχείρημα έχουμε απολαύσει το lead single αυτού, με τίτλο “If It’s Love” και τώρα ήρθε η ώρα να ακούσουμε το δεύτερο, επίσημο single. Αυτό έχει τίτλο “Rushing Water” κι αποτελεί μία δυναμική, rock δημιουργία, με εμφανή τη χρήση των world στοιχείων. Στη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού συναντάμε τους Gavin Brown, Martin Kierszenbaum, καθώς και τον ίδιο τον ερμηνευτή.

Μαζί με το τραγούδι, στις 30 Σεπτεμβρίου, απολαύσαμε και το music video του. Ο γοητευτικός κι απολαυστικός ερμηνευτής επέλεξε ένα απόλυτα λιτό concept, όπου σε όλα τα πλάνα απολαμβάνουμε τον ίδιο να ερμηνεύει το single του, είτε σε ασπρόμαυρο είτε σε ρετρό εφέ.

Sting - Rushing Water

Back To Top