skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | The Roop – On Fire (ESC 2020 Lithuania)

Οι The Roop με το τραγούδι “On Fire” θα εκπροσωπήσουν την Λιθουανία στην Eurovision 2020.

Τίτλος τραγουδιού“On Fire”

Καλλιτέχνης: The Roop

Μουσική/Στίχοι: Vaidotas Valiukevičius, Robertas Baranauskas, Mantas Banišauskas

Σκηνοθεσία: Indrė Juškutė

Εταιρεία: Musica Publica

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 17 Ιανουαρίου 2020

Art-Cover:

Το “On Fire” είναι ένα τραγούδι που ερμηνεύει το συγκρότημα The Roop το οποίο επιλέχθηκε για να εκπροσωπήσει την Λιθουανία στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2020, μετά τη νίκη του στον εθνικό τελικό της χώρας.

Οι The Roop επιλέχθηκαν μέσω του “Pabandom iš naujo! Let’s try again! 2020”, της εθνικής διαδικασίας επιλογής που διοργάνωσε το κρατικό κανάλι της χώρας για να επιλέξει το τραγούδι της που θα την εκπροσωπήσει στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Στις 28 Ιανουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε ειδική κλήρωση για τις συμμετοχές των χωρών στο διαγωνισμό, που καθορίζει σε ποιο ημιτελικό του διαγωνισμού θα συμμετάσχει η κάθε χώρα αλλά και τη σειρά εμφάνισης των καλλιτεχνών τους. Η Λιθουανία κληρώθηκε για τον πρώτο ημιτελικό, που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαΐου 2020 στο Rotterdam της Ολλανδίας και πιο συγκεκριμένα οι The Roop θα παρουσιάσουν το “On Fire” στο πρώτο μισό του show.

To τραγούδι συνοδεύεται από ένα ασπρόμαυρο music video που σκηνοθέτησε ο Indrė Juškutė, ενώ τους στίχους και τη μουσική του υπογράφουν τα μέλη του συγκροτήματος Vaidotas Valiukevičius, Robertas Baranauskas και Mantas Banišauskas.

The Roop - On Fire (ESC 2020 Lithuania)

Back To Top