skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Various Artists – Colorful (Team Coca-Cola Olympic Games Tokyo 2020 Theme Song)

14 καλλιτέχνες της J-pop ενώνουν τις δυνάμεις τους στο «Colorful» το Τραγούδι των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων 2020

Τίτλος τραγουδιού“Colorful (Team Coca-Cola Olympic Games Tokyo 2020 Theme Song)”

Καλλιτέχνης: AI, 秦 基博, Little Glee Monster, 三浦大知, Perfume, テミン(SHINee), MIYAVI, Nasty C, Sabrina Carpenter, Ayumu Imazu, Blue Vintage, Mizki, さな, 佐藤竹善 (Sing Like Talking)

Μουσική / Στίχοι: 今井了介 (Ryosuke Imai), UTA, Sunny Boy, Jun

Σκηνοθεσία: リズム (Rhythm)

Εταιρεία: Universal

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 19 Ιουλίου 2021

Art-Cover:

Διακεκριμένοι καλλιτέχνες της J-pop συνεργάστηκαν για ένα νέο τραγούδι με τίτλο “Colorful”, το επίσημο τραγούδι σε παραγωγή από την Team Coca-Cola για τους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020, που ξεκινούν σήμερα αφού αναβληθεί πέρσι εξαιτίας της πανδημίας.

Σύμφωνα με μια ανακοίνωση, η Team Coca-Cola είναι ένα project της εταιρείας, που είναι μια από τους χορηγούς των θερινών αγώνων του Τόκιο 2020, η οποία συνεργάζεται με «καταναλωτές, αθλητές, τοπικές κυβερνήσεις, πολλούς Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς εταίρους και το Σύστημα της Coca-Cola για την επιτυχία του μεγάλου αθλητικού γεγονότος και για τη δημιουργία ευκαιριών για όσους «επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Τόκιο 2020, σε αυτήν την πολύ ξεχωριστή στιγμή».

Ο κύριος παραγωγός του “Colorful” είναι ο Ryosuke Imai -βραβευμένος συνθέτης και παραγωγός του “Hero” της Namie Amuro και του “Echo” των Little Glee Monster, ο οποίος σε συνεργασία με μερικούς συναδέλφους του από την Tinyvoice Production, συμπεριλαμβανομένων των UTA, Sunny Boy και Jun, έγραψαν το αναβαθμιστικό αυτό τραγούδι. Οι παρακάτω καλλιτέχνες συμμετείχαν στην ηχογράφηση του τραγουδιού που γιορτάζει την ποικιλομορφία: AI, Motohiro Hata, Little Glee Monster, Daichi Miura, Perfume, Taemin (SHINee), MIYAVI, Nasty C, Sabrina Carpenter, Ayumu Imazu, Blue Vintage, Mizki, Sanari, και Chikuzen Sato.

Το “Colorful” θα ξεκινήσει να προβάλλεται μέσα από διαφημίσεις της Coca-Cola Japan σαφώς και θα χρησιμοποιηθεί για διάφορους διαφημιστικούς σκοπούς της Team Coca-Cola. Το τραγούδι κυκλοφόρησε ψηφιακά μαζί με το συνοδευτικό music video του.

AI, 秦 基博, Little Glee Monster, 三浦大知, Perfume, テミン(SHINee), MIYAVI, Nasty C, Sabrina Carpenter, Ayumu Imazu, Blue Vintage, Mizki, さな, 佐藤竹善 (Sing Like Talking) - Colorful (Team Coca-Cola Olympic Games Tokyo 2020 Theme Song)

Back To Top