skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Mya – Just Call My Name

Η Mya παρουσιάζει το νέο της τραγούδι !

Τίτλος τραγουδιού: “Just Call My Name”

Καλλιτέχνης: Mya

Μουσική/Στίχοι: Gabrielle “Goldiie “ Nowee, Mya Harrison

Εταιρεία: The Orchard Enterprises

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 24 Δεκεμβρίου 2020

Art-Cover:

Το 2020 μπορεί να συγκλόνισε τη μουσική βιομηχανία (ειδικά στο μέτωπο της ζωντανής μουσικής), αλλά πολλοί καλλιτέχνες βρήκαν έναν τρόπο να τη συνεχίσουν να κινείται. Η Mya ήταν μια από τις τραγουδίστριες που εκμεταλλεύτηκε το μεταβαλλόμενο τοπίο και το χρόνο παραμονής στο σπίτι, κυκλοφορώντας νέα singles και visuals καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Η αρχική μας σκέψη ότι όταν κυκλοφόρησε το single της “I’ma Do It” τον περασμένο μήνα, θα ήταν η τελευταία της παραγωγή για το 2020. Εκείνη, ωστόσο, μας διέψευσε καθώς πριν λίγες μέρες μα παρουσίασε άλλο ένα τραγούδι που έχει τίτλο “Just Call My Name”.

Το “Just Call My Name” είναι μια συναισθηματική soulful μπαλάντες που επιδιώκει να σκορπίσει αγάπη και υποστήριξη. Με ήσυχη παραγωγή από τον τακτικό συνεργάτη της MyGuyMars, υπόσχεται να είναι εκεί για όλους ότι κι αν συμβεί. Ένα συναίσθημα που είχαν οι περισσότεροι, ειδικά με τις δοκιμασίες και τις ταλαιπωρίες που μας παρείχε απλόχερα το 2020. Το μήνυμα λοιπόν είναι απλό αλλά πιο ισχυρό από ποτέ “η ισχύς εν τη ενώσει”.

Η 41χρονη τραγουδίστρια είναι ήδη 20 χρόνια ενεργή στα μουσικά δρώμενα και το σίγουρο είναι πως “αν φωνάξεις το όνομά της” εκείνη είναι πρόθυμη να ανταποκριθεί. Το “Just Call My Name” είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για υποδεχτεί κανείς το 2021.

Mya - Just Call My Name

Back To Top