skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Myles Kennedy – The Ides of March

O Myles Kennedy παρουσιάζει το νέο του τραγούδι “The Ides of March” μέσα από το ομότιτλο album του!

Τίτλος τραγουδιού“The Ides of March

Καλλιτέχνης: Myles Kennedy

Μουσική / Στίχοι: Myles Kennedy

Εταιρεία: Napalm Records

Από το LP: “The Ides of March”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 14 Μαΐου 2021

Art-Cover:

Ο Myles Kennedy αποκάλυψε ότι θα κυκλοφορήσει το δεύτερο solo album του αργότερα μέσα στο 2021. Η συνέχεια του “The Tiger” του 2018 με τίτλο “The Ides Of March”, με τον τραγουδιστή των Alter Bridge και του Slash, αναμένεται να κυκλοφορήσει σε CD, βινύλιο, βινύλιο περιορισμένης έκδοσης και σε ψηφιακές και πλατφόρμες streaming στις 14 Μαΐου μέσω της Napalm Records.

Συνοδευτικά με την ανακοίνωση αυτή, ο Kennedy κυκλοφόρησε το πρώτο single του δίσκου “In Stride”, πριν από περίπου ένα μήνα. Τώρα η συνέχεια έρχεται με την κυκλοφορία του ομότιτλου με το album τραγούδι, του οποίου τους στίχους και τη μουσική υπογράφει ο ίδιος ο Kennedy.

“Γράφτηκε γρήγορα μια νύχτα μετά από μερικά ποτά, ήταν μια προσπάθεια να συνοψίσουμε αυτό που ένιωθαν τόσοι πολλοί από εμάς κατά την έναρξη της πανδημίας”, δήλωσε. «Βαριόμασταν, ήμασταν απογοητευμένοι και σε αυτοθεραπεία για να μην τρελαθούμε. Αυτό που μου αρέσει στην αφήγηση, είναι πως προωθεί την ιδέα ότι όταν πάνε κατά διαόλου, τουλάχιστον προσπαθήστε να το κάνετε με πανηγυρική μόδα».

Ο Kennedy στο “The Ides Of March” συνεργάστηκε για άλλη μια φορά με τον παλιό φίλο και drummer, Zia Uddin και τον μπασίστα του Tim Tournier.

Myles Kennedy - The Ides of March

Back To Top