skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Natalia Oreiro – Mi Pobedim (2018 FIFA World CupTM)

Η Natalia Oreiro σε μία dance pop δημιουργία, με τίτλο “Mi Pobedim”!

Τίτλος τραγουδιού“Mi Pobedim”

Καλλιτέχνης: Natalia Oreiro

Μουσική / Στίχοι: Federico Vindver, Cynthia Pareja, Cristian Zalles

Εταιρεία: Warner Music Argentina

Από το LP: “2018 FIFA World Cup”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 19 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου για το 2018 φαίνεται πως αγαπάει την Natalia Oreiro, η οποία έπειτα από την κυκλοφορία του πρώτου τραγουδιού της για αυτό, με τίτλο United by Love, επέστρεψε με ακόμα μία δημιουργία, τη μουσική και τους στίχους της οποίας συνυπογράφουν οι Federico Vindver, Cynthia Pareja και Cristian Zalles. Το νέο τραγούδι που ακούγεται με φόντο το ποδόσφαιρο είναι το “Mi Pobedim”, μία dance-pop δημιουργία κατά την οποία για ακόμα μία φορά η Oreiro τραγουδάει στα ισπανικά, τα αγγλικά και τα ρωσικά, χωρίς να χάνει ίχνος από τον ρυθμό που κρύβει μέσα της.

Από τις 14 Ιουνίου, το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου είναι στα φόρτε του και το παγκόσμιο κοινό παρακολουθεί πιστά κάθε αγώνα. Συνεπώς, δεν είναι απίθανο το ενδεχόμενο να ακούσουμε και άλλα τραγούδια αφιερωμένα σε αυτό. Ήδη μπορούμε να ανακαλέσουμε στη μνήμη μας το επίσημο τραγούδι του FIFA World CupTM από τον Jason Derulo, με τίτλο “Colors”, αλλά και τις ανάλογες versions του σε συνεργασία με τον Maluma, αλλά και τον Cassper Nyovest, ενώ το πιο πρόσφατο τραγούδι της Natalia Oreiro, “United by Love”, ενθουσίασε τους πάντες.

Αξιοσημείωτα ήταν και ταLive It Up των Nicky Jam, Will Smith κι Era Istrefi, αλλά και Living Football των Hans Zimmer και Lorne Balfe.

Απολαύστε, λοιπόν, την Natalia Oreiro για ακόμα μία φορά, μέσα από το “Mi Pobedim”!

Natalia Oreiro – Mi Pobedim (2018 FIFA World CupTM)

Back To Top