skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Natalie Imbruglia – Maybe It’s Great

Η Natalie Imbruglia παρουσιάζει το δεύτερο τραγούδι από το επερχόμενο album της «Firebird» , «Maybe It’s Great».

Τίτλος τραγουδιού“Maybe It’s Great”

Καλλιτέχνης: Natalie Imbruglia

Μουσική / Στίχοι: Natalie Imbruglia, Albert Hammond Jr., Erik Gus Oberg

Εταιρεία: BMG

Από το LP: “Firebird”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 16 Ιουλίου 2021

Art-Cover:

To νέο τραγούδι της Natalie Imbruglia, “Maybe It’s Great” είναι μια δημιουργία που έγραψε η ίδια με τον κιθαρίστα των The Strokes, Albert Hammond Jr και τον τακτικό παραγωγό της Gus Oberg το οποίο και ηχογράφησε στα Rockinghorse Studios του Byron Bay. Το “Maybe It’s Great” ακολουθεί το “Build It Better”, το νέο single που κυκλοφόρησε πρόσφατα από το επερχόμενο album της Imbruglia, “Firebird”.

Για το νέο της τραγούδι, η Imbruglia δήλωσε: «Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα να συνεργαστώ με τον Albert Hammond Jr. Περάσαμε τόσο υπέροχο χρόνο στην ηχογράφηση στο Byron Bay και αυτό το τραγούδι μου φέρνει στο νου όλα τα 80s VHS vibes. Η ενεργητική του κιθάρα ήταν το κερασάκι στην τούρτα! Δεν θα απογοητευτείτε”.

Το νέο album της “Firebird” γράφτηκε σε πολλές διεθνείς τοποθεσίες μαζί με τον Albert Hammond Jr των The Strokes, τον Romeo Stodart των The Magic Numbers, την KT Tunstall, τον Eg White (Adele, Dua Lipa, Sam Smith), τον Luke Fitton (Little Mix, Girls Aloud), τη Fiona Bevan (One Direction, Ed Sheeran), τη Rachel Furner (Little Mix, Jason Derulo, Craig David) και άλλους, αγγίζοντας θέματα ανεξαρτησίας, ευπάθειας, αντιπαράθεση δύναμης και ευθραυστότητας, αποκαλύπτοντας τη νέα αίσθηση εμπιστοσύνης της Imbruglia. Το «Firebird» θα κυκλοφορήσει στις 24 Σεπτεμβρίου 2021.

Natalie Imbruglia - Maybe It's Great

Back To Top