skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Nathaniel Rateliff – Redemption (From the Apple Original Film “Palmer”)

O Nathaniel Rateliff κυκλοφορεί το τραγούδι “Redemption” που γράφτηκε για την ταινία “Palmer” με πρωταγωνιστή τον Justin Timberlake!

Τίτλος τραγουδιού“Redemption”

Καλλιτέχνης: Nathaniel Rateliff

Μουσική / Στίχοι: Nathaniel Rateliff

Εταιρεία: UMG/Stax

Από το OST: “Palmer”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 17 Δεκεμβρίου 2020

Art-Cover:

Ο Nathaniel Rateliff κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι «Redemption», το οποίο έγραψε για την επερχόμενη ταινία του Apple Original, “Palmer”. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα παγκοσμίως στις 29 Ιανουαρίου 2021, αποκλειστικά μέσα από το Apple TV+.

Το αστρικό του cast περιλαμβάνει τους Justin Timberlake, Alisha Wainwright και Juno Temple και αφηγείται την ιστορία του πρώην αστέρα του ποδοσφαίρου Eddie Palmer, που ενσαρκώνει ο Timberlake, ο οποίος από ήρωας της πατρίδας του, έγινε καταδικασμένος κακοποιός, με 12 χρόνια ποινή σε κρατικό σωφρονιστήριο.

«Όταν μου ζητήθηκε να γράψω ένα τραγούδι για τον Palmer, μου είπαν τι ήταν η ταινία και πού θα χρησιμοποιούσε το τραγούδι», λέει ο Rateliff. «Η μελωδία και η αρχική γραμμή ήρθαν αμέσως. Όμως, μόλις έκανα μια συζήτηση με τον Justin, με βοήθησε να συνθέσω το τραγούδι. Είπε ότι η ταινία αφορούσε τη “λύτρωση”. Αυτό το είδα στους χαρακτήρες της ταινίας και έκανα το καλύτερο δυνατό για να προσθέσω (μουσική) στη σκηνή της ταινίας”.

Ο 42χρονος τραγουδιστής-τραγουδοποιός από το St. Louis γνώρισε μεγάλη επιτυχία και φήμη φέτος με το

album του “And It’s Still Alright”, που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο από τη Stax Records. Το World Café του NPR μόλις ανέδειξε το ομότιτλο τραγούδι του στο Νο.1 στη λίστα με τα δημοφιλέστερα τραγούδια του 2020 του δημόσιου ραδιοφώνου. Το album πέρασε οκτώ διαδοχικές εβδομάδες στο Νο.1 στο Americana Albums Chart και το τραγούδι κυριάρχησε στο Triple A Radio για οκτώ συνεχόμενες εβδομάδες, εννέα στο chart του Americana Singles και τρεις στο Non-Commercial radio.

Nathaniel Rateliff - Redemption (From the Apple Original Film “Palmer”)

Back To Top