skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Nick Carter – Hurts to Love You

Ο Nick Carter στο νέο single για τον αδερφό του, Aaron, με τίτλο “Hurts To Love You”!

Τίτλος τραγουδιού“Hurts to Love You”

Καλλιτέχνης: Nick Carter

Μουσική / Στίχοι: Nick Carter, Stuart Crichton, Tommy Lee James

Εταιρεία: Pop Kid Productions

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 11 Δεκεμβρίου 2020

Art-Cover:

Ο θάνατος του αδερφού του Nick Carter των Backstreet Boys, Aaron, τον περασμένο Νοέμβριο σε ηλικία 34 ετών προκάλεσε τεράστια θλίψη στον καλλιτέχνη κι ο ίδιος επέλεξε να μοιραστεί με το κοινό ένα τραγούδι, με τίτλο “Hurts to Love You”, για να διαδώσει την αγάπη που του έχει και την στενοχώρια που του προκάλεσε ο χαμός του. Τη μελωδική αυτή μπαλάντα υπογράφουν οι Nick Carter, Stuart Crichton και Tommy Lee James.

“Όλοι έχουμε κάποιον στη ζωή μας που ό,τι κι αν κάνει και το πόσο πονάει, εξακολουθείς να τον αγαπάς”, έγραψε ο Nick για το τραγούδι. “Οπότε το έφτιαξα με τον καλύτερο τρόπο που ξέρω”. Ο τραγουδιστής των Backstreet Boys προώθησε επίσης το τραγούδι στο Instagram, συνοδευόμενο από ένα συγκινητικό video με φωτογραφίες των δύο αδελφών στις πιο ευτυχισμένες τους στιγμές.

Σε άλλα νέα, αξίζει να θυμηθούμε πως τα τελευταία δύο χρόνια, το αγαπημένο μέλος των Backstreet Boys έκανε φιλότιμες προσπάθειες ως solo καλλιτέχνης κυκλοφορώντας δύο μεμωνομένα singles λαμβάνοντας μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό. Αυτά είναι τα 80’s Movie (2020) και Easy (2022) σε συνεργασία με τον Jimmie Allen.

Nick Carter - Hurts to Love You

Back To Top