skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Nick Lowe – Lay It On Me Baby

Ο Nick Lowe επανήλθε με νέο υλικό και τον προπομπό αυτού, με τίτλο “Lay It On Me Baby”!

Τίτλος τραγουδιού: “Lay It On Me Baby”

Καλλιτέχνης: Nick Lowe

Μουσική/Στίχοι: Nick Lowe

Εταιρεία: Yep Roc Records

Από το E.P.: “Lay It On Me Baby”

Ημ/νία κυκλοφορίας E.P.: 5 Ιουνίου 2020

Art-Cover:

Ο βετεράνος της new wave και power pop μουσικής σκηνής, Nick Lowe, που έλαμψε κατά τη δεκαετία των ‘70s με singles, όπως τα “Cruel to Be Kind” και “I Love the Sound of Breaking Glass”, είναι ξανά στις επάλξεις παρουσιάζοντάς μας τον προπομπό της επερχόμενης, δισκογραφικής του δουλειάς. Ο λόγος, λοιπόν, γίνεται για το single “Lay It On Me Babe”, τη μουσική και τους στίχους του οποίου υπογράφει ο ίδιος και αποτελεί μία κλασσική new wave, pop rock δημιουργία.

Όπως ανέφερε ο τραγουδιστής σε πρόσφατες δηλώσεις του, το τραγούδι είναι εμπνευσμένο από τη δεκαετία των ‘60s, ενώ η ιδέα για την κυκλοφορία νέου υλικού ήρθε ένα απόγευμα που ήταν στο σπίτι με τους φίλους του Neil Brockbank και Bobby Irwin. Μπορεί ο ενθουσιασμός τους να έφυγε γρήγορα, λόγω χαμηλού budget κι άλλων συνθηκών, ωστόσο από εκείνη τη διαδικασία, στην οποία μπήκαν για σύντομο χρονικό διάστημα έμεινε το “Lay It On Me Baby”.

Το τραγούδι αυτό, λοιπόν, θα συμπεριληφθεί στο νέο E.P. του Lowe με τον ίδιο τίτλο, που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 5 Ιουνίου μέσω της Yep Roc Records.

Nick Lowe - Lay It On Me Baby

Back To Top