skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Nicole Atkins – Mind Eraser

Φωτογραφία: BarbaraFG

Το νέο τραγούδι της Nicole Atkins έχει τίτλο “Mind Eraser” και είναι εδώ για να το απολαύσεις!

Τίτλος τραγουδιού“Mind Eraser

Καλλιτέχνης: Nicole Atkins

Μουσική / Στίχοι: Carl Broemel, Nicole Atkins

Εταιρεία: Single Lock Records

Από το LP: “Italian Ice”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 29 Μαΐου 2020

Art-Cover:

Ακόμη ένα τραγούδι από την επερχόμενη, δισκογραφική της δουλειά κυκλοφόρησε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, Nicole Atkins. Ο λόγος γίνεται για το “Mind Eraser”, μία psychedelic, soul δημιουργία η οποία κινείται σε mid-tempo ρυθμό, ενώ βασικό της στοιχείο είναι ο εμβληματικός ήχος του πιάνου. Το “Mind Eraser” κυκλοφόρησε ως το follow-up, promotional single του “Domino”, αποτελώντας ακόμη έναν προπομπό της επικείμενης δουλειάς της.

“Italian Ice” θα έχει τίτλο το νέο studio album της Αμερικανίδας τραγουδίστριας και πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 29 Μαΐου της χρονιάς που διανύουμε μέσω της Single Lock Records. Στο σύνολό τους θα περιλαμβάνονται στον δίσκο συνολικά έντεκα, ολοκαίνουριες δημιουργίες βασισμένες στο γνώριμο ύφος της Atkins.

Το εν λόγω εγχείρημα αποτελεί το follow-up του “Goodnight Rhonda Lee” που κυκλοφόρησε το 2017, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως η ηχογράφησή του έγινε στο Muscle Shoals Sound Studio στην Αλαμπάμα με την παραγωγή του να αφορά σε αποκλειστική δουλειά του Ben Tanner.

Nicole Atkins - Mind Eraser

Back To Top