skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Noah Cyrus – All Three

Ακούστε το νέο τραγούδι της Noah Cyrus, “All Three”!

Τίτλος τραγουδιού“All Three”

Καλλιτέχνης: Noah Cyrus

Μουσική / Στίχοι: Grady, Noah Cyrus

Εταιρεία: Columbia Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 11 Δεκεμβρίου 2020

Art-Cover:

Η Noah Cyrus αναζητά το άλλο της μισό μέσα από το ολοκαίνουριο single της “All Three”. Κατηγορώντας τον εαυτό της για τις επιλογές της, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ψάχνει να βρει κάποιον “καλό” σύντροφο, ενώ όπως αναφέρει συχνά θαμπώνεται από τους θρύλους. Το τραγούδι, που κυκλοφόρησε στις 11 Δεκεμβρίου μέσω της Columbia Records, αποτελεί μία mid-tempo μπαλάντα, στη μουσική και τους στίχους της οποίας συναντάμε την ίδια σε συνεργασία με τον Grady.

Μπορεί το τραγούδι να κυκλοφόρησε ως μία ανεξάρτητη κυκλοφορία, όλα δείχνουν όμως πως πρόκειται για ένα ανερχόμενο hit-single της αδερφής της Miley Cyrus. Ουσιαστικά αναφερόμαστε στο τέταρτο single που απολαμβάνουμε από την ίδια μέσα στο 2020, ενώ πρόκειται για το follow-up του “Young & Sad”.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Noah αποτελεί πλέον μία παγκόσμια αναγνωρισμένη καλλιτέχνη, ενώ μπορούμε μάλιστα να θυμηθούμε πως το 2019 ξεκίνησε δυναμικά τον χρόνο με την κυκλοφορία του “July”. Το τραγούδι ακούσαμε τόσο στη solo εκδοχή του όσο και σε συνεργασία με τον Leon Bridges και το τελικό αποτέλεσμα αναδείχθηκε διπλά “πλατινένιο”.

Noah Cyrus - All Three

Back To Top