skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Norah Jones – It Was You

Ακούστε το νέο τραγούδι της Norah Jones, “It Was You”!

Τίτλος τραγουδιού“It Was You”

Καλλιτέχνης: Norah Jones

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Capitol Records

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 12 Ιουλίου 2018

Art-Cover:

Η pop – jazz ερμηνεύτρια, Norah Jones, που από την πρώτη στιγμή έγινε ευρέως γνωστή κι επιτυχημένη, συνεχίζει την σκληρή της δουλειά με το κοινό να παραμένει ικανοποιημένο. Το “Don’t Know Why”, που κυκλοφόρησε το 2002 αποτέλεσε την πρώτη της μεγάλη επιτυχία, μιας και σε γρήγορο χρονικό διάστημα αναδείχθηκε ‘πλατινένιο’, ενώ παράλληλα μιλάμε για το πρώτη της τραγούδι στη μουσική βιομηχανία.

Μέχρι σήμερα και στην επί 17 χρόνια καριέρα της, η Norah Jones έχει δημιουργήσει αμέτρητες επιτυχίες, έξι ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές, ενώ δικαίως θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε ως «πολυβραβευμένη» τραγουδίστρια, μιας και στο ενεργητικό της έχει τουλάχιστον 25 βραβεία.

Η πιο πρόσφατη δισκογραφική δουλειά της Jones είναι το “Day Breaks” που κυκλοφόρησε το 2016 και ξεπέρασε τις 156.000 πωλήσεις και streams. Έπειτα, λοιπόν, από το επιστροφικό single της, “My Heart Is Full”, μία συνεργασία με τον Thomas Bartlett, η Norah Jones μοιράζεται μαζί μας ακόμα μία δημιουργία της, η οποία φέρει ως τίτλο “It Was You”. Πρόκειται για μία μελωδική μπαλάντα, ερωτικού περιεχομένου που αποτελεί την προπομπό της καλοκαιρινής της περιοδεία. Αυτή πρόκειται να διεξαχθεί μόνο κατά τον φετινό Ιούλιο, ενώ η ίδια θα επιστρέψει για έξι ακόμα εμφανίσεις τον Σεπτέμβριο που μας έρχεται.

Norah Jones – It Was You

Back To Top