skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Now United – You & Me

Οι Now United κυκλοφόρησαν τη νέα τους μπαλάντα “You & Me”!

Τίτλος τραγουδιού“You & Me”

Καλλιτέχνης: Now United

Μουσική / Στίχοι: Bailey May, Darren Emilio Lewis, Iyiola Babatunde Babalola, Joe Killington

Εταιρεία: XIX United

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 23 Φεβρουαρίου 2023

Art-Cover:

Οι Now United (γνωστοί κι ως NU) είναι ένα παγκόσμιο pop συγκρότημα, που δημιουργήθηκε στο Λος Άντζελες το 2017 από τον δημιουργό του τηλεοπτικού διαγωνισμού “Idols”, Simon Fuller. Αρχικά, η ομάδα αποτελούνταν από 14 μέλη από 14 χώρες, αλλά από το 2022, η ομάδα αποτελείται από 18 μέλη από τα οποία 5 έχουν αποχωρήσει και 2 είναι ανενεργά. Το καθένα αντιπροσωπεύει μια διαφορετική χώρα και εθνικότητα από όλο τον κόσμο και υπάρχουν δυνατότητες επερχόμενων νέων μελών.

Έχοντας στο ενεργητικό τους δεκάδες singles, οι Now United είναι ξανά στις επάλξεις παρουσιάζοντάς μας την ολοκαίνουρια δημιουργία τους. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “You & Me”, το οποίο αποτελεί μία μελωδική μπαλάντα γεμάτη από θαλπωρή κι αγάπη. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφουν οι Bailey May, Darren Emilio Lewis, Iyiola Babatunde Babalola και Joe Killington.

Μπορεί το 2023 να μετρά μόλις δύο μήνες, ωστόσο το πολυμελές συγκρότημα δεν άφησε στιγμή να περάσει κι ήδη από αυτό έχουμε ακούσει τα singles “Odo”, “It’s Gonna Be Alright”, “Love Is Love”, “Cotton Candy”, “Throwback” και “Find Your Fire”, ενώ τώρα το “You & Me” προστίθεται στη λίστα των νέων κυκλοφοριών τους.

Now United – You & Me

Back To Top