skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Of Monsters & Men – Wild Roses

Οι Of Monsters & Men κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι “Wild Roses”!

Τίτλος τραγουδιού“Wild Roses”

Καλλιτέχνης: Of Monsters & Men

Μουσική / Στίχοι: Nanna Bryndís Hilmarsdóttir, Ragnar Þórhallsson

Εταιρεία: Republic Records

Από το LP: “Fever Dream”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 26 Ιουλίου 2019

Art-Cover:

Στις 26 Ιουλίου, οι Of Monsters and Men αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον τρίτο, ολοκληρωμένο τους δίσκο, με τίτλο “Fever Dream”. Τέσσερα χρόνια μετά από το ‘χρυσό’ “Beneath the Skin”, το πενταμελές συγκρότημα εναρμονίζεται με τους σύγχρονους ήχους και παρουσιάζει έντεκα συνολικά τραγούδια, σε παραγωγή του ίδιου του συγκροτήματος με τη συνεργασία του Αμερικανού παραγωγού, Rich Costley.

Έπειτα, λοιπόν, από την πολύ πρόσφατη κυκλοφορία του lead single του δίσκου, με τίτλο “Alligator”, το συγκρότημα κυκλοφορεί το αιθέριο “Wild Roses”. Στη μουσική και τους στίχους του βρίσκονται τα μέλη του group, Nanna Bryndís Hilmarsdóttir και Ragnar Þórhallsson και το τελικό αποτέλεσμα αποτελεί μία νέα πρόταση για το φετινό καλοκαίρι.

Η front-woman του συγκροτήματος σε πρόσφατες δηλώσεις της μίλησε για το νέο εγχείρημα των Of Monsters and Men λέγοντας: “Ενώ έγραφα τον δίσκο, μεγάλωσα αρκετά κουραστικά με το να γράφει τραγούδια σε ακουστική κιθάρα, καθώς έβγαιναν προς τα έξω πράγματα σε εμένα που ήταν πολύ προβλέψιμα.” Για τον λόγο αυτό ξεκίνησε να δουλεύει μέσω υπολογιστή στο σπίτι κι ανακάλυψε, όπως αναφέρει, όλους τους νέους ήχους, πράγμα που την έκανε περίεργη για αυτούς.

Of Monsters & Men – Wild Roses

Back To Top