skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Orianthi – Fire Together

H Orianthi παρουσιάζει το νέο της single με τίτλο “Fire Together”

Τίτλος τραγουδιού“Fire Together”

Καλλιτέχνης: Orianthi

Μουσική / Στίχοι: Orianthi, Steve diamond, Ruslin Odnoralov

Εταιρεία: Frontiers Records

Από το LP: “ROCK CANDY”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 7 Σεπτεμβρίου 2022

Art-Cover:

Η διεθνούς φήμης κιθαρίστρια -κι ελληνικής καταγωγής- Orianthi θα κυκλοφορήσει το νέο της studio album, “Rock Candy”, στις 14 Οκτωβρίου μέσω της Frontiers Music Srl. Το LP ακολουθεί το “O” του 2020, το οποίο ήταν το πρώτο νέο studio album της Orianthi μετά από επτά χρόνια και η πρώτη νέα μουσική της ως σόλο καλλιτέχνης, έξι χρόνια μετά τη συμμετοχή της στο duo RSO με τον Richie Sambora. Ηχητικά, το “Rock Candy” έχει μια σκληροτράχηλη, μπλουζ απόχρωση, με έμφαση στην κιθάρα της Ori και των soulful φωνητικών της.

Το πρώτο single από το “Rock Candy”, είναι το τραγούδι “Light It Up” και τώρα η συνέχεια έρχεται με το εκρηκτικό “Fire Together”. 

Σε αυτή την κυκλοφορία συμμετέχει και ο πολυτάλαντος Jacob Bunton, ο οποίος ήταν και παραγωγός του album. Επιπλέον, παίζει κιθάρα, μπάσο, keyboards, πιάνο και βιολί σε πολλά τραγούδια του album. Ο Bunton είναι γνωστός στον κόσμο της rock για τη δουλειά του με τον Steven Adler, μεταξύ άλλων, αλλά είναι επίσης βραβευμένος με Emmy συνθέτης, τραγουδοποιός, παραγωγός και πολύ-οργανίστας, με συνεργασίες που συμπεριλαμβάνουν καλλιτέχνες όπως: Mariah Carey, Steven Tyler, Smokey Robinson, Akon, POP EVIL και πολλούς άλλους. Ο drummer Kyle Cunningham ολοκληρώνει τη σύνθεση της ηχογράφησης για το “Rock Candy”.

Orianthi - Fire Together

Back To Top