skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Owl City – New York City

Απολαύστε το ολοκαίνουριο τραγούδι του μουσικού project του Adam Young, Own City, με τίτλο “New York City!

Τίτλος τραγουδιού“New York City”

Καλλιτέχνης: Owl City

Μουσική / Στίχοι: Adam Young

Από το album: “Cinematic”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 9 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Ακόμα ένα νέο του τραγούδι μοιράζεται μαζί μας ο Owl City, μέσα από τον ολοκαίνουριο δίσκο του, “Cinematic”. Ο λόγος γίνεται για το “New York City”, ένα χαρούμενο τραγούδι, η έναρξη του οποίου σηματοδοτείται με ρυθμικά synths και την μελωδική φωνή του Adam Young καθ’ όλη τη διάρκειά του. Φυσικά, η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή του νεαρού καλλιτέχνη.

Ο Owl City έχει συστήσει στο κοινό αρκετά από τα τραγούδια που περιλαμβάνονται στο νέο του album και δεν είναι άλλα από τα All My Friends”, “Fiji Water”, “Lucid Dream και Montana. Η επίσημη κυκλοφορία του δίσκου “Cinematic” αξίζει να σημειώσουμε πως έχει δρομολογηθεί για τις 9 Μαρτίου του 2018. Το album «Cinematic» αποτελεί τον έκτο κατά σειρά δίσκο του και follow-up του «Mobile Orchestra», που κυκλοφόρησε τον Ιουλίου του 2015.

Για όσους δεν γνωρίζουν είναι άξιο αναφοράς το γεγονός ότι τα social media φαίνεται πως επηρέασαν καταλυτικά κάποτε την καριέρα του Adam Young, μιας και μέσω του MySpace προώθησε το side-project του, εμπνευσμένο από την ηλεκτρονική μουσική, Owl City. Είναι γεγονός πως το όνομα του project είναι γνωστό ανά τον κόσμο και αυτό επιτεύχθηκε χάρη στο μουσικό ταλέντο του Young, του οποίου η έμπνευση είναι αστείρευτη.

Owl City – New York City

Back To Top