skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Ozuna – Amor Genuino

Ο Ozuna στο νέο του single “Amor Genuino”!

Τίτλος τραγουδιού“Amor Genuino”

Καλλιτέχνης: Ozuna

Μουσική / Στίχοι: Ozuna, Vicente Saavedra

Εταιρεία: Sony Music Entertainment

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 4 Ιουνίου 2019

Art-Cover:

Ο πολυ-βραβευμένος, reggaeton καλλιτέχνης, Ozuna, είναι ξανά στις επάλξεις παρουσιάζοντάς μας ένα από τα πιο στενόχωρα τραγούδια του. Ο λόγος γίνεται για το “Amor Genuino”, ακόμη μία κυκλοφορία από την επερχόμενη και τρίτη κατά σειρά ολοκληρωμένη του δισκογραφική δουλειά. Εάν είχατε βαρεθεί να ακούτε εύρυθμες δημιουργίες από τον Ozuna και να τον βλέπετε να χορεύει, ήρθε η ώρα να ακούσετε μία μελωδική μπαλάντα που μιλάει για τον έρωτα. Οι σχεδόν σπαρακτικοί στίχοι του τραγουδιού περιγράφουν τον Ozuna να υποφέρει από αγάπη.

Τόσο αυτό το τραγούδι, όσο και τα “Luz Apaga”, “Cama Vacía” και “Vacía Sin Mí” (σε συνεργασία με τον Darell) περιλαμβάνονται στην επερχόμενη και πολυ-αναμενόμενη δισκογραφική του δουλειά, με τίτλο “Niribu”. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του album, ωστόσο ο Ozuna ίσως και να μην βιαστεί, καθώς ο προηγούμενος δίσκος του, “Aura”, κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2018.

Με σκοπό την προώθηση του “Amor Genuino”, ο Ozuna κυκλοφόρησε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram ένα mini video, όπου βρίσκεται στο μπάνιο του κι ερμηνεύει το τραγούδι γεμάτος σαπουνάδες.

Ozuna - Amor Genuino

Back To Top