skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Ozuna – Ceremonia (from “Father of the Bride” OST)

Ο Ozuna κυκλοφορεί το “Ceremonia”, το νέο του single από το soundtrack της ταινίας “Father of the Bride”

Τίτλος τραγουδιού“Ceremonia”

Καλλιτέχνης: Ozuna

Μουσική / Στίχοι: Edgar Semper, Jan Carlos Ozuna, Kedin Maysonet, Luian Malave, Xavier Semper

Εταιρεία: Aura Music Corp. LLC/WaterTower Music

Από το OST: “Father of the Bride”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 10 Ioυνίου 2022

Art-Cover:

H WME έχει πλέον ένα νέο συμβόλαιο με τον Πορτορικανό τραγουδιστή-τραγουδοποιό της reggaetón και Latin trap, Ozuna σε όλους τους τομείς. Και τα τέσσερα albums του έχουν φτάσει στην κορυφή του Billboard Latin Albums chart, όπως και το συνεργατικό album του με τον Anuel AA, “Los Dioses”, ενώ επί του παρόντος δουλεύει πάνω στο πέμπτο του σόλο album.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με πολλούς από τους κορυφαίους agents της WME για να συνδεθώ περαιτέρω με τους απίστευτους θαυμαστές μου με εφευρετικούς τρόπους και να συνεχίσω να φέρνω τον πολιτισμό μου στον κόσμο», είπε ο Ozuna. «Ως καλλιτέχνης, θέλω να επεκτείνω το brand μου και να αναπτύξω νέες και συναρπαστικές ευκαιρίες μαζί τους σε όλες τις πτυχές της ψυχαγωγίας».

Ο Ozuna ξεκίνησε το 2022 με το “Santo”, μια συνεργασία με την Christina Aguilera, και συνέχισε με τα singles: “Deprimida”, “G-Wagon” και “Apretaito”. Το τελευταίο του single “Ceremonia”, που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες, εμφανίζεται στο επερχόμενο remake του HBO Max στο “Father of the Bride”.

Τα προηγούμενα studio albums  του έχουν λάβει όλα πολυπλατινένιες πιστοποιήσεις από την RIAA: “Odisea” (16 φορές πλατινένιο), “Aura” (x12), “Enoc” (x6) και “Nibiru” (x4). Έχει εμφανιστεί επίσης στις ταινίες «Tom & Jerry» και «F9».

Ozuna - Ceremonia (from "Father of the Bride" OST)

Back To Top