skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Ozzy Osbourne – Straight To Hell

Ο Ozzy Osbourne είναι ξανά στις επάλξεις και μας παρουσιάζει το ολοκαίνουριο single του, “Straight To Hell”!

Τίτλος τραγουδιού“Straight To Hell”

Καλλιτέχνης: Ozzy Osbourne

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Epic Records

Από το LP: Ordinary Man

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: Ιανουάριος 2020

Art-Cover:

Δέκα χρόνια μετά από την τελευταία του ολοκληρωμένη, δισκογραφική δουλειά, ο βετεράνος της heavy metal μουσικής σκηνής, Ozzy Osbourne, είναι ξανά κοντά μας προετοιμάζοντας το νέο του εγχείρημα. Ο λόγος γίνεται για τον δίσκο “Ordinary Man”, ο οποίος πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2020 μέσω της Epic Records. Ήδη από το συγκεκριμένο album έχουμε ακούσει το lead single αυτού, με τίτλο “Under the Graveyard” και τώρα ήρθε η ώρα να πάρουμε ακόμη μία γεύση από αυτό.

Ο λόγος, λοιπόν, γίνεται για το τραγούδι “Straight to Hell”. Πρόκειται για μία σκληροπυρηνική, heavy metal δημιουργία. Ο Osbourne δε θα μπορούσε να κάνει βεβιασμένες κινήσεις και για τον λόγο αυτό, ο νέος του δίσκος περιλαμβάνει σημαντικούς καλλιτέχνες που τον πλαισιώνουν. Πιο συγκεκριμένα μπορούμε να αναφέρουμε τον Andrew Watt στις κιθάρες, τον Duff McKagan από τους Guns n’ Roses στο μπάσο και τον Chad Smith των Red Hot Chili Peppers στα drums.

Μπορεί τον περασμένο μήνα, ο Ozzy να ανέβαλε για ακόμη μία φορά την ευρωπαϊκή του περιοδεία λόγω ζητημάτων υγείας, ωστόσο το κοινό δεν μένει ανικανοποίητο. Ο ίδιος μάλιστα αναφέρει πως το επερχόμενο album του είναι “ένα δώρο από μία ανώτερη δύναμη – είναι μια απόδειξη για να μην τα παρατάω ποτέ”.

Ozzy Osbourne – Straight To Hell

Back To Top