skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Pablo Alborán – Corazón descalzo

Ακόμη ένα τραγούδι από το νέο album του κυκλοφόρησε ο Pablo Alborán, με τίτλο “Corazón descalzo”!

Τίτλος τραγουδιού: “Corazón descalzo”

Καλλιτέχνης: Pablo Alborán

Μουσική / Στίχοι: Pablo Alborán

Εταιρεία: Warner Music

Από το LP: “Vértigo”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 6 Νοεμβρίου 2020

Art-Cover:

Έχοντας μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του νέου και πέμπτου κατά σειρά studio album του, με τίτλο “Vertigo”, ο Ισπανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός Pablo Alborán έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα ακόμη single από αυτό. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Corazón descalzo”, μία μελωδική κι άκρως ρομαντική μπαλάντα, στη μουσική και τους στίχους της οποίας συναντάμε τον ίδιο τον ερμηνευτή. Το τραγούδι συνόδευσε ένα lyric video, το οποίο επιμελήθηκε ο Mario Ruiz, με τον Alborán όμως να πρωταγωνιστεί επίσης σε αυτό και να λικνίζεται στον ρυθμό της μπαλάντας.

Ήδη από το νέο, δισκογραφικό εγχείρημα του Ισπανού καλλιτέχνη έχουμε απολαύσει τα singles “Si hubieras querido” και “Hablemos de amor”. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί ο δίσκος “Vertigo” πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου μέσω της Warner Music.

Ο νεαρός τραγουδιστής έχει στο ενεργητικό του τέσσερα studio albums, με το πιο πρόσφατο να έχει κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2017 και φέρει ως τίτλο “Prometo”. Μάλιστα, αξίζει να αναφέρουμε πως έχει τεθεί δύο φορές υποψήφιος για βραβείο Grammy, στην κατηγορία “Best Latin Pop Album”, για τους δίσκους “Terral” το 2016 και “Prometo” το 2019.

Pablo Alborán - Corazón descalzo

Back To Top