skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Pablo Alborán – La llave

“La llave” έχει τίτλο το νέο τραγούδι του Pablo Alborán!

Τίτλος τραγουδιού“La llave”

Καλλιτέχνης: Pablo Alborán

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Από το album: “Prometo”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 17 Νοεμβρίου 2017

Art-Cover:

Ακόμα ένα ‘στοιχείο’ μας προσφέρει απλόχερα ο Ισπανός ερμηνευτής, Pablo Alborán, από τον επερχόμενο δίσκο του, “Prometo”. Πρόκειται για το τέταρτο σε σειρά studio album του, η επίσημη πρεμιέρα του οποίου έχει οριστεί για τις 17 Νοεμβρίου 2017, μέσω της Warner Music Spain. Ο 28χρονος ερμηνευτής είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο εγχώριο κοινό, κάτι το οποίο επιτεύχθηκε μέσα από τις δισκογραφικές του δουλειές, “Pablo Alborán”, “Tanto” και “Terral”.

Ήδη ο καταξιωμένος στο είδος του ερμηνευτής μας έχει συστήσει τα πρώτα singles από τον πολυ-αναμενόμενο δίσκο του. Ο λόγος γίνεται για την μπαλάντα τουSaturno, αλλά και το εξαιρετικά εύρυθμο και πολύχρωμο No vaya a ser. Κάπου στον ενδιάμεσο ρυθμό αυτών των δύο τραγουδιών βρίσκεται το ολοκαίνουριο “La llave” (“Το Κλειδί”).

Δεξαέξι συνολικά τραγούδια αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσω του νέου album, από το οποίο δεν θα λείπουν και μοναδικές συνεργασίες με καλλιτέχνες, όπως οι Alejandro Sanz και Carminho. Έχοντας αφήσει πίσω του την περιοδεία του 2015-2016, “Tour Terral”, ο Alborán έχει επικεντρωθεί στο αποτέλεσμα του “Prometo”. Η μουσική εξέλιξη του καλλιτέχνη είναι εμφανής από τις ήδη υπάρχουσες δημιουργίες του, ενώ καταφέρνει με επιδεξιότητα να συνδυάσει την ηλεκτρονική μουσική με τα pop ηχοχρώματα.

Pablo Alborán - La llave

Back To Top