skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Paco Versailles – I Love My Life

Οι Paco Versailles κυκλοφορούν το ολοκαίνουριο και άκρως αισιόδοξο τραγούδι τους “I Love My Life”

Τίτλος τραγουδιού“I Love My Life

Καλλιτέχνης: Paco Versailles

Μουσική / Στίχοι: Ryan Merchant, Vahagn Aryan

Εταιρεία: Paco Versailles

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 27 Ιανουαρίου 2023

Art-Cover:

Οι Paco Versailles εμπνεύστηκαν το όνομά τους από τις μουσικές τους επιρροές: από τον κορυφαίο Ισπανό κιθαρίστα Paco De Lucia και τις Βερσαλλίες (Versailles) στη Γαλλία, το μέρος καταγωγής των electro καλλιτεχνών Daft Punk και Air. Το duo των Paco Versailles, που δημιουργήθηκε από τον τραγουδοποιό και παραγωγό Ryan Merchant του έτερου επιτυχημένου pop-duo από το Los Angeles, Capital Cities και τον κιθαρίστα και συνθέτη Vahagni (Vahagn Aryan), που συνδυάζουν αντίστοιχα disco και κλασική κιθάρα.

Μετονομάζοντας το dance-flamenco fusion σε «dancemenco» (που είναι και ο τίτλος του ντεμπούτου τους album που κυκλοφόρησε το 2021), το δίδυμο των Paco Versailles, που έχουν ήδη κυκλοφορήσει τα singles «Alive», «Unwind» και «Gemini» το 2020, συνεχίζουν να εργάζονται μέσα από το πειραματικό τους ηχητικό τοπίο, προσφέροντας νέο υλικό με τα singles τους: “Je T’Aime”, “I Can’t Stop Myself From Happening To Me”, “Black & White” κ.α., ενώ μέσα στο 2022 έκαναν και πάλι αισθητή την παρουσία τους με τα “Soy Gitano”, “Entangle” και “Love When We Get High”.

Πριν από λίγες μόνο ώρες κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single για το 2023 που φέρει τον τίτλο “I Love My Life” το οποίο συνοδεύεται από το πιο διασκεδαστικό visualizer, που αποδίδει απόλυτα το νόημα του τίτλου του. Η σκηνοθεσία του έγινα από την Madison Olandt και πρωταγωνιστούν ο ηθοποιός Vinny Balbo και ο χορευτής/ηθοποιός Hunter Wayne.

Διαβάστε Ξανά

Read Again

Paco Versailles - I Love My Life

Back To Top