skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Paco Versailles – Our Way

Οι Paco Versailles κυκλοφορούν το ολοκαίνουριο και άκρως αισιόδοξο τραγούδι τους “Our Way”

Τίτλος τραγουδιού“Our Way

Καλλιτέχνης: Paco Versailles

Μουσική / Στίχοι: Ryan Merchant, Vahagn Aryan

Εταιρεία: Paco Versailles

Από το LP: “Soy Gitano”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 24 Μαρτίου 2023

Art-Cover:

Οι Paco Versailles εμπνεύστηκαν το όνομά τους από τις μουσικές τους επιρροές: από τον κορυφαίο Ισπανό κιθαρίστα Paco De Lucia και τις Βερσαλλίες (Versailles) στη Γαλλία, το μέρος καταγωγής των electro καλλιτεχνών Daft Punk και Air. Το duo των Paco Versailles, που δημιουργήθηκε από τον τραγουδοποιό και παραγωγό Ryan Merchant του έτερου επιτυχημένου pop-duo από το Los Angeles, Capital Cities και τον κιθαρίστα και συνθέτη Vahagni (Vahagn Aryan), που συνδυάζουν αντίστοιχα disco και κλασική κιθάρα.

Μετονομάζοντας το dance-flamenco fusion σε «dancemenco» (που είναι και ο τίτλος του ντεμπούτου τους album που κυκλοφόρησε το 2021), το δίδυμο των Paco Versailles, που έχουν ήδη κυκλοφορήσει τα singles «Alive», «Unwind» και «Gemini» το 2020, συνεχίζουν να εργάζονται μέσα από το πειραματικό τους ηχητικό τοπίο, προσφέροντας νέο υλικό με τα singles τους: “Je T’Aime”, “I Can’t Stop Myself From Happening To Me”, “Black & White” κ.α., ενώ μέσα στο 2022 έκαναν και πάλι αισθητή την παρουσία τους με τα “Soy Gitano”, “Entangle”,“Love When We Get High” και “I Love My Life” που αποτελούν πλέον μέρος του ολοκαίνουριου EP τους “Soy Gitano”.

“Βρισκόμαστε στη μέση της κυκλοφορίας ενός E.P. αυτή τη στιγμή με τα τρία τραγούδια που ανέφερες και άλλα δύο, που πρόκειται να κυκλοφορήσουμε του χρόνου. Νομίζω ότι τελειώσαμε με τις κυκλοφορίες φέτος. Τον Ιανουάριο θα κυκλοφορήσουμε το επόμενο single και ένα άλλο single μετά από αυτό. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη μέση της συγκέντρωσης πολλών ιδεών για τραγούδια και πρόκειται να δουλέψουμε σε κάποιες συνεργασίες με πολλούς διαφορετικούς καλλιτέχνες. Επίσης η επόμενη ομάδα τραγουδιών θα χρησιμοποιηθεί για να φτιάξουμε ένα ακόμη E.P. αυτό θα είναι βασικά το δεύτερο μισό του album. Έτσι, αφού ολοκληρώσουμε την κυκλοφορία αυτών των δύο τραγουδιών του χρόνου, θα έχουμε άλλα πέντε τραγούδια να κυκλοφορήσουμε μέσα στη χρονιά”, είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή τους στο SounDarts.gr, o Ryan.

Όπως ακριβώς είχε υποσχεθεί, πριν από λίγες μόνο ώρες οι Paco Versailles κυκλοφόρησαν ένα ακόμα single που φέρει τον τίτλο “Our Way” το οποίο είναι και το πέμπτο τραγούδι που συμπληρώνει το tracklist του τελευταίου τους EP. Με ανεβαστικό ρυθμό και ένα αισιόδοξο μήνυμα, το τραγούδι είναι ίσως η καλύτερη δυνατή επιλογή για “opener” του “Soy Gitano”.

Διαβάστε Ξανά

Read Again

Paco Versailles - Our Way

Back To Top