skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Pale Waves – The Tide

indie-pop, Pale Waves, μοιράστηκαν ένα τρίτο single, με τίτλο “The Tide”, από το επερχόμενο, ντεμπούτο EP τους.

Τίτλος τραγουδιού: “The Tide”

Καλλιτέχνης: Pale Waves

Μουσική / Στίχοι: Heather Baron-Gracie & Ciara Doran

Από το album: “All the Things I Never Said”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 16 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Οι Pale Waves είναι ένα indie-pop συγκρότημα, που συγκροτήθηκε το 2016 στο Μάντσεστερ της Αγγλίας. Αποτελείται από τους Heather Baron-Gracie (φωνή, κιθάρα), Ciara Doran (drums), Hugo Silvani (κιθάρα) και Charlie Wood (μπάσο).

Στις 16 Μαρτίου, το συγκρότημα πρόκειται να κυκλοφορήσει το ντεμπούτο EP του, με την επονομασία “All the Things I Never Said”, από την δισκογραφική εταιρεία, Dirty Hit Records. Μιλώντας για τις προσδοκίες της, σχετικά με το ντεμπούτο αυτό album, η frontwoman, Heather Baron-Gracie, δήλωσε: «Ένα νούμερο ένα album πρέπει να συμβεί φέτος. Και ακόμη κι αν δεν συμβεί, ελπίζουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε την επόμενη χρονιά. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι πολύ φιλόδοξος».

Από το επερχόμενο “All the Things I Never Said”, έχουμε ήδη ακούσει τα τραγούδια, “New Year’s Eve” και “My Obsession”. Πριν λίγες ημέρες, οι Pale Waves μοιράστηκαν και ένα τρίτο single, με τον τίτλο “The Tide”, βασισμένο σε ένα εξελιγμένο, πρώτο demo. Πρόκειται για ένα γεμάτο ενέργεια, indie pop, ερωτικό τραγούδι, οι στίχοι του οποίου μιλούν για μια δυνατή σχέση, όπου ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. “I’ll be the sea honey/ Always, always/ And you’ll be the tide” (…) “I’ll float with you, through the clouds”.

Pale Waves - The Tide

Back To Top