skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Paloma Faith – Falling Down

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια Paloma Faith παρουσίασε το νέο της single, “Falling Down”, από την επερχόμενη, δισκογραφική της δουλειά, “Infinite Things”!

Τίτλος τραγουδιού: “Falling Down”

Καλλιτέχνης: Paloma Faith

Μουσική / Στίχοι: Paloma Faith, Jamie N Commons, Adam Argyle, Mark Crew

Εταιρεία: Sony Music

Από το LP: “Infinite Things”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 13 Νοεμβρίου 2020

Art-Cover:

Όταν στον παγκόσμιο, μουσικό χάρτη επικρατούν οι mainstream pop και synth μελωδίες, η Paloma Faith καταφέρνει να παραμείνει πιστή στις μουσικές της επιρροές και να μας παρουσιάζει όμορφες, alternative δημιουργίες. Έτσι, λοιπόν, με αφορμή την επικείμενη, δισκογραφική της δουλειά, η Faith λάνσαρε ακόμη ένα single της, το οποίο φέρει ως τίτλο “Falling Down”. Πρόκειται για μία soul-dance δημιουργία, τη μουσική και τους στίχους της οποίας συνυπογράφουν οι Jamie N Commons, Adam Argyle και Mark Crew, σε συνεργασία με την ίδια την ερμηνεύτρια.

Όσον αφορά τη νέα, δισκογραφική δουλειά της Faith, αυτή θα έχει τίτλο “Infinite Things”. Ως επίσημη, ημερομηνία κυκλοφορίας του album έχει οριστεί η 13η Νοεμβρίου, ενώ η διανομή του θα πραγματοποιηθεί μέσω της Sony Music. Τρία χρόνια, λοιπόν, μετά από την κυκλοφορία του “πλατινένιου” “The Architect”, η Βρετανίδα τραγουδίστρια πρόκειται να παρουσιάσει στο κοινό 13 δημιουργίες της σε παραγωγή των Mark Crew, Jamie Hartman και Jordan Riley.

Paloma Faith – Falling Down

Back To Top