skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Paloma Faith – I’ve Gotta Be Me

Η Paloma Faith παρουσιάζει την ολοκαίνουρια διασκευή της στο κλασσικό “I’ve Gotta Be Me”!

Τίτλος τραγουδιού: “I’ve Gotta Be Me

Καλλιτέχνης: Paloma Faith

Μουσική / Στίχοι: Walter Marks

Πρώτη Εκτέλεση: Sammy Davis Jr. (1968)

Εταιρεία: Sony Music

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 5 Απριλίου 2019

Art-Cover:

Η Paloma Faith παρουσίασε πρόσφατα στο κοινό την ολοκαίνουρια διασκευή της στο κλασσικό “I’ve Gotta Be Me”. Το πρωτότυπο τραγούδι ερμηνεύτηκε για πρώτη φορά από τον Sammy Davis, Jr. το 1968. Με την κυκλοφορία αυτή, η βρετανίδα τραγουδίστρια εντάχθηκε στο πάνθεον όλων εκείνων των μεγάλων καλλιτεχνών που έχουν διασκευάσει το εν λόγω τραγούδι, ανάμεσα στους οποίους είναι ονόματα όπως: Michael Jackson, Tony Bennett, Stevie Wonder, Ella Fitzgerald και The Temptations.

To τραγούδι κυκλοφόρησε ως ανεξάρτητο single και είναι άγνωστο αν θα συμπεριληφθεί σε κάποια νέα ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά της Paloma Faith.

Η δισκογραφία της Paloma Faith ολοκληρώνεται με το album της “The Architect” που κυκλοφόρησε το 2017 και είναι το τέταρτο κατά σειρά στη συνολική της δισκογραφική πορεία. To album μας χάρισε επιτυχίες όπως: “Make Your Own Kind of Music”,“Warrior” και “Loyal” ενώ δεν έλειψαν και οι συνεργασίες της με μεγάλους μουσικούς παραγωγούς όπως ο Sigma στο τραγούδι “Changing” και ο Sigala στο ακόμα πιο πρόσφατο “Lullaby”! To album κυκλοφόρησε πρόσφατα σε μια ολοκαίνουρια έκδοση (“Zeitgeist Edition”) η οποία προσθέτει έξι ακόμα δημιουργίες της στο tracklist του!

Paloma Faith - I've Gotta Be Me

Back To Top