skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Paul Weller – Rip The Pages Up

Απολαύστε το νέο digital single του Paul Weller, με τίτλο “Glad Times”, που περιλαμβάνεται στο επερχόμενο studio album του!

Τίτλος τραγουδιού“Rip The Pages Up”

Καλλιτέχνης: Paul Weller

Μουσική / Στίχοι: Brendan Lynch, Paul Weller

Εταιρεία: Universal Music

Από το LP: “Will Of The People”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 28 Οκτωβρίου 2022

Art-Cover:

Ο Βρετανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός, Paul Weller, που εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια προσφέρει απλόχερα την αισθαντική, blue-eyed soul και new wave μουσική του πινελιά, είναι ξανά κοντά μας με ένα compilation album υπό τον τίτλο “Will Of The People”. Πρόκειται για το follow-up album του “Fly On The Wall” κι είναι μια συλλογή από σπάνια τραγούδια και B-sides που εκτείνονται στο 2002-2021, επιλεγμένα από τον ίδιο τον Weller!

Πέραν των γνωστών του δημιουργιών, ο Paul Weller συμπεριέλαβε στο εν λόγω album τραγούδια, όπως τα “Devotion”, “Cosmic Fringes (Pet Shop Boys remix)” και “Birthday”. Με σκοπό, λοιπόν, την προώθηση του νέου του, συλλεκτικού εγχειρήματος, ο 64χρονος καλλιτέχνης παρουσίασε στις 28 Οκτωβρίου, ανήμερα της πρεμιέρας του album, το “Rip The Pages Up”. Πρόκειται για ένα τραγούδι που θα συναντήσεις στο δεύτερο από τα τρία συνολικά μέρη της συλλογής, με την υπογραφή των Brendan Lynch και του ίδιου του Weller στη μουσική και τους στίχους του.

Τη διανομή του “Will Of The People” ανέλαβε η Universal Music.

Paul Weller - Rip The Pages Up

Back To Top