skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Paula Cole – Hope is Everywhere

Η Paula Cole προλογίζει το νέο της album με ένα πολύ ιδιαίτερο τραγούδι!

Τίτλος τραγουδιού“Hope is Everywhere”

Καλλιτέχνης: Paula Cole

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: 675 Records

Από το LP: “Revolution”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 13 Σεπτεμβρίου 2019

Art-Cover:

Η βραβευμένη με Grammy, τραγουδοποιός Paula Cole κάνει το μεγάλο της comeback στη μουσική σκηνή με το νέο της album με τίτλο “Revolution” το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου μέσω της 675 Records.

Πρώτο δείγμα από το δίσκο αυτό είναι το τραγούδι “Hope is Everywhere” το οποίο αναφέρεται ειδικά στην LGBTQ κοινότητα και παρουσιάζεται ως bonus track στην έκδοση βινυλίου του “Revolution”. To τραγούδι ξεπερνά τα 10 λεπτά σε διάρκεια και μοιάζει σαν δύο τραγούδια σε ένα, καθώς στην αρχή ξεκινά σαν μια αισθαντική μπαλάντα ενώ αργότερα μετατρέπεται σε ένα super χορευτικό anthem!

“To «Hope is Everywhere» ήταν μια εντελώς απρογραμμάτιστη συνειδησιακή δημιουργία», εξηγεί η Cole. “Ξεκινάει ως ένα αργό R & B τραγούδι που εκρήγνυται σε ένα χορευτικό track που μπορεί να περιγραφεί μόνο ως αυτό που εγώ ονομάζω «prog-disco». Είναι funky και σας κάνει να θέλετε να χορέψετε! Στιχουργικά είναι ένα μήνυμα σε όσους αντιμετωπίζουν αδικαιολόγητες διακρίσεις, εκφοβισμό και νόμιμη κακομεταχείριση στο σημερινό πολιτικό κλίμα μας. Συγκεκριμένα, η κοινότητα LGBTQ. Θέλω οι άνθρωποι να γνωρίζουν ότι είμαι εδώ, αγαπώντας και υποστηρίζοντάς τους. Και αν πάθουμε κατάθλιψη και δεν ενεργούμε ή ψηφίζουμε, οι εκφοβιστές κερδίζουν. Η ελπίδα είναι παντού είναι μια κλήση ‘να πάρουμε τα όπλα’ και είναι ενθουσιώδης! Ελπίζω ότι θα παίξει σε clubs, σπίτια, κουζίνες και διαδρόμους, εμπνέοντας χορό, ενότητα, ενδυνάμωση και χαρά!”

Διαβάστε ξανά

Read Again

Paula Cole - Hope is Everywhere

Back To Top