skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Per Gessle & Helena Josefsson – Around The Corner (The Comfort Song)

Ο Per Gessle των Roxette και η Helena Josefsson των Sandy Mouche, παρουσιάζουν τη νέα συνεργασία τους στο συγκινητικό “Around The Corner (The Comfort Song)”!

Τίτλος τραγουδιού“Around The Corner (The Comfort Song)”

Καλλιτέχνης: Per Gessle & Helena Josefsson

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Elevator Entertainment/Parlophone/Warner Music Sweden

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 28 Φεβρουαρίου 2020

Art-Cover:

Αν και είναι ιδιαίτερα δύσκολο να φανταστούμε κάποια άλλη τραγουδίστρια εκτός της Marie Fredriksson στο πλευρό του Per Gessle μαζί με τον οποίο αποτελούσαν το θρυλικό duo των Roxette, ο τελευταίος επιχειρεί να αναστρέψει αυτή την εικόνα επιστρατεύοντας την τραγουδίστρια Helena Josefsson, του έτερου Σουηδικού συγκροτήματος Sandy Mouche, στο ολοκαίνουριο τραγούδι του “Around The Corner (The Comfort Song)”.

H Josefsson αποτελεί σταθερή συμμετοχή σχεδόν σε όλα τα solo albums του Gessle και σαφώς δε θα μπορούσε να μην είναι παρούσα και στο τελευταίο του αγγλόφωνο project “Small Town Talk”, στο tracklist του οποίου το όνομά της εμφανίζεται συνολικά πέντε φορές ως guest. Σε αντίστοιχους ρόλους συναντήσαμε και τα ονόματα των Nick Lowe, Savannah Church και Jessica S.

O Per έγραψε σε ένα συγκινητικό, συνοδευτικό του μήνυμα: “Η μουσική είναι ένα εξαιρετικό πράγμα. Μπορεί να φέρει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας και να δημιουργήσει τόσες πολλές υπέροχες εικόνες στην καρδιά και το μυαλό σας. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει στις δύσκολες στιγμές σας. Ορισμένα τραγούδια μοιάζουν σαν να γράφτηκαν μόνο για εσάς, ειδικά για εσάς. 

Δεν είναι περίεργο; Ή μήπως αυτό απλά σημαίνει ότι είμαστε όλοι ίδιοι; Τελείωσα να γράφω το “Around The Corner” την ημέρα που πέθανε η Marie. Τρεις ημέρες αργότερα πέθανε η πεθερά μου. Ο θάνατος ήταν στο πιάτο. Το έγραψα για μένα. Αλλά υποθέτω ότι το έγραψα και για όλους εσάς εκεί έξω. Είμαστε πολλοί που χάσαμε κάποιον αγαπημένο άνθρωπο και δεν ξέρουμε πού να πάμε.

Πέρασα ένα έντονο απόγευμα στο Studio T&A με τον MP Persson στις 16 Δεκεμβρίου. Δύο μέρες αργότερα, η Helena Josefsson επιβιβάστηκε σε κάποιο τρένο και μας συνάντησε για κάποιο τραγούδι. Δεν άκουσα και πάρα πολύ κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, αλλά την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου του 2020 έστειλα αυτό που κάναμε στον Clarence Öfwerman που το τύλιξε με μερικούς ωραίους ήχους και έβαλε ακόμα περισσότερη αγάπη πάνω του. Ορίστε λοιπόν, αυτό είναι το τραγούδι της παρηγοριάς μου”.

Per Gessle & Helena Josefsson - Around The Corner (The Comfort Song)

Back To Top