skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Pet Shop Boys – Cricket wife

Οι Pet Shop Boys κυκλοφόρησαν το νέο 10λεπτο τραγούδι τους “Cricket Wife”!

Τίτλος τραγουδιού“Cricket wife

Καλλιτέχνης: Pet Shop Boys

Μουσική / Στίχοι: Neil Tennant, Chris Lowe

Εταιρεία: x2 Recordings Ltd

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 21 Μαΐου 2021

Art-Cover:

Οι Pet Shop Boys κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι “Cricket Wife”, ένα τραγούδι διάρκειας 10 λεπτών που ηχογράφησε το διάσημο βρετανικό ντουέτο κατά τη διάρκεια του lockdown το 2020.

Το τραγούδι σχεδιάστηκε αρχικά ως instrumental έργο που συνέθεσε ο Chris Lowe των Pet Shop Boys, με τον Neil Tennant να προσθέτει τους στίχους που έγραψε βασιζόμενος σε ένα ποίημα που είχε γράψει και τα φωνητικά. Οι συνεισφορές αμφότερων των καλλιτεχνών ενώθηκαν διαδικτυακά από τα σπίτια τους και το αποτέλεσμα είναι πιο μεγαλειώδες από ποτέ!

Επιπλέον, οι Pet Shop Boys κυκλοφόρησαν ψηφιακά την “lockdown version” του κλασικού τους τραγουδιού «West End Girls», το οποίο ηχογράφησαν τον Ιούνιο του 2020. Το «Cricket Girl» και η νέα εκδοχή του «West End Girls» ήταν προηγουμένως διαθέσιμα μόνο σε CD ως μέρος της ετήσιας hardback έκδοσης των Pet Shop BoysAnnually”.

Την ίδια μέρα με την κυκλοφορία του τραγουδιού κυκλοφόρησε και το ψηφιακό EP των P.S.B. “My Beautiful Launderette”, με τέσσερα κομμάτια παρεμφερούς μουσικής και δύο τραγούδια γραμμένα από τους Tennant και Lowe για τη θεατρική έκδοση της βρετανικής ταινίας με τον ίδιο τίτλο.

Pet Shop Boys - Cricket wife

Back To Top