skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Pet Shop Boys – Decide

Το νέο single, “Decide”, των Pet Shop Boys είναι εδώ!

Τίτλος τραγουδιού: “Decide

Καλλιτέχνης: Pet Shop Boys

Μουσική / Στίχοι: Chris Lowe & Neil Tennant

Εταιρεία: x2 Recordings

Από το LP: “Hotspot”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 22 Ιανουαρίου 2020

Art-Cover:

Μία new-wave, electro-pop δημιουργία επέλεξαν οι Pet Shop Boys να μοιραστούν μαζί μας ένεκα της κυκλοφορίας του νέου studio album τους “Hotspot”. Το βρετανικό duo που εδώ και πάνω από τρεις δεκαετίες μάς συστήνει μοναδικά τραγούδια είναι ξανά στις επάλξεις με ολοκαίνουριο υλικό. Ήδη έχουν παρουσιάσει στο κοινό το single “Dreamland”, αλλά και το πιο πρόσφατο “Burning the Heather”, ενώ ήρθε η ώρα να απολαύσουμε ένα ακόμη τραγούδι, υπό τον τίτλο “Decide”. Μπορεί το τραγούδι να μην φαίνεται ως επίσημο single της tracklist του επερχόμενου album τους, ωστόσο το τραγούδι κυκλοφόρησε σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Πρόκειται για μία electro/synth-pop δημιουργία, τη μουσική και τους στίχους της οποίας συνυπογράφουν οι Neil Tennant και Chris Lowe, ως μέλη του duo. Ως επίσημη κυκλοφορία του δίσκου, “Hotspot”, έχει οριστεί η 24η Ιανουαρίου του 2020 και η διανομή του θα πραγματοποιηθεί μέσω της x2 Records.

Το συγκρότημα ανακοίνωσε επίσης μια περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ευρώπη για τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2020. Η περιοδεία “Dreamworld: The Greatest Hits Live” ξεκινάει την 1η Μαΐου στο Mercedes Benz Arena του Βερολίνου και περιλαμβάνει στάσεις στο Λονδίνο, στη Γλασκώβη και στη Στοκχόλμη. Περισσότερες παγκόσμιες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Pet Shop Boys - Decide

Back To Top