skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Phoebe Ryan feat. Blackbear – Forgetting All About You

Η Phoebe Ryan κυκλοφόρησε το καινούριο τραγούδι “Forgetting All About You”, στο οποίο συμμετέχει ο Blackbear και μοιράστηκε ένα fan lyric video.

Τίτλος τραγουδιού: “Forgetting All About You”

Καλλιτέχνης: Phoebe Ryan feat. Blackbear

Μουσική / Στίχοι: Leroy Clampitt, Jason Dean, Joseph Kirkland, blackbear & Phoebe Ryan

Σκηνοθεσία: N/A

Από το album: T.B.A

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 4 Αυγούστου 2017

Art-Cover:

Η Αμερικανίδα, indie-pop τραγουδίστρια και στιχουργός, Phoebe Ryan, κυκλοφόρησε ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο “Forgetting All About You”, στο οποίο συμμετέχει ο hip-hop καλλιτέχνης και παραγωγός, Blackbear. Το τραγούδι αυτό πρόκειται να συμπεριληφθεί στο επερχόμενο EP της ανερχόμενης τραγουδίστριας- follow-up του ντεμπούτο EP της, “Mine”, του 2015– που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο φθινόπωρο.

«Πέρυσι, πέρασα ένα μήνα ή και δύο σε μια άγρια ζάλη, πεπεισμένη πως δεν χρειαζόμουν κανέναν και τίποτα να με δεσμεύει. Ήμουν ατρόμητη, ριψοκίνδυνη και ορεξάτη για ζωή. Ακόμη και όταν ήμουν μόνη στο σπίτι και έβλεπα κινούμενα σχέδια, γυμνή, ήταν ένα σούπερ πάρτι. Το “Forgetting All About You” γράφτηκε στο μέσο εκείνων των ημερών, παρέα με κοντινούς φίλους, που κατάλαβαν ότι είχα ανάγκη από ένα τραγούδι για να γιορτάσω την ανεξαρτησία μου και όλα τα ακατανόητα που ήρθαν μαζί με αυτή», σχολιάζει η Phoebe για την περίοδο που γράφτηκε το τραγούδι. Ωστόσο, η έμπνευση της τραγουδίστριας δεν σταματάει εκεί, αφού το τραγούδι συνοδεύεται από ένα fan artwork που δημιούργησε η ίδια, το οποίο έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε σε ένα –αρκετά περιγραφικό- lyric video που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες.

Το “Forgetting All About You” έχει έναν ευχάριστο, electro-pop ήχο, ενώ απολαμβάνουμε τους στίχους, όπου η Phoebe διαχειρίζεται έναν χωρισμό με έναν ίσως αλλοπρόσαλλο τρόπο, αφού φαίνεται να… το διασκεδάζει: “Every afternoon (every afternoon), I’m stoned as shit/ Higher than the moon not wearing pants/ Laughing at cartoons it’s super fun (…) It’s super fun forgetting all about you”.

Phoebe Ryan feat. Blackbear - Forgetting All About You

Back To Top