skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Pia Mia – Off My Feet

Ένα upbeat pop τραγούδι μοιράζεται με το κοινό η Pia Mia κι αυτό έχει τίτλο “Off My Feet”!

Τίτλος τραγουδιού“Off My Feet”

Καλλιτέχνης: Pia Mia

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 1 Δεκεμβρίου 2017

Art-Cover:

H Pia Mia Perez ευρέως γνωστή με το καλλιτεχνικό όνομα Pia Mia μας συστήνει το νέο της υλικό, ιδιαίτερα εύρυθμο και στο pop ύφος που μας έχει συνηθίσει. Η 21 ετών τραγουδίστρια βγήκε στη δημοσιότητα μέσα από το YouTube, μιας κι ‘ανέβαζε’ τραγούδια στα οποία τραγουδάει η ίδια και το κοινό την ακολουθούσε πιστά. Το 2014, μοιράστηκε με το κοινό το πρώτο EP της, “The Gift”, το οποίο ήταν διαθέσιμο μόνο μέσω της ψηφιακής του μορφής.

Από το 2015 κι έπειτα κυκλοφόρησε τα digital singles “Fuck with U” σε συνεργασία με τον G-Eazy, το “Do It Again” που ήταν μία μουσική σύμπραξη με τους Chris Brown και Tyga, το “Touch” και “I’m a Fan” σε μία συνεργασία με τον Jeremith. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να παρουσιάσει τη νέα της δουλειά, η οποία έχει τίτλο “Off My Feet”.

Χωρίς να έχει γίνει κάποια ανακοίνωση για επερχόμενη δισκογραφική δουλειά, η Pia Mia ανεβάζει τη διάθεσή μας με το upbeat pop “Off My Feet”. Πρόκειται για ένα ακόμα digital single, το οποίο κυκλοφόρησε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, ενώ παράλληλα ασχολείται σχολαστικά με την προώθηση μάρκας ρούχων. “Inthestyle” ονομάζεται το brand στο οποίο συμμετέχει ενεργά η νεαρή καλλιτέχνης, με το κοινό να την ακολουθεί πιστά σε κάθε επιχειρηματικό της βήμα.

Pia Mia - Off My Feet

Back To Top