skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Pink Martini – Let’s Be Friends

Οι Pink Martini παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι “Let’s Be Friends”!

Τίτλος τραγουδιού“Let’s Be Friends”

Καλλιτέχνης: Pink Martini

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Εταιρεία: Heinz Records

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 26 Ιουνίου 2020

Art-Cover:

Οι Pink Martini το αγαπημένο, δωδεκαμελές μουσικό συγκρότημα από το Portland του Oregon των ΗΠΑ, δημιουργήθηκε το 1994 από τον πιανίστα Thomas Lauderdale και συνδυάζουν διάφορα μουσικά είδη όπως: latin, lounge, κλασσική και jazz. Μάλιστα το συγκρότημα κυκλοφορεί τραγούδια και υπέροχα covers σε διάφορες γλώσσες όπως: αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά, κινέζικα, ιταλικά ακόμα και ελληνικά (βλ. “Τα παιδιά του Πειραιά” το 1997)

Η τελευταία τους δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε το 2016 με τίτλο “Je dis oui!” ενώ το 2018 ακολούθησαν δύο ακόμα κυκλοφορίες. Η επετειακή επανέκδοση του θρυλικού τους ντεμπούτου album “Sympathique” που συμπλήρωσε τα 20 του χρόνια και η συλλογή “Non Ouais! – The French Songs of Pink Martini”, με όλα τα γαλλόφωνα τραγούδια τους.  To 2019 κυκλοφόρησαν και δύο συνεργατικά EPs, ένα με την Edna Vazquez και ένα με τον Jimmie Herrod, συστήνοντας τους ως τα δύο νέα μέλη του σχήματος!

Τώρα οι Pink Martini επανέρχονται με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι, του οποίου το ερμηνευτικό “τιμόνι” κρατάει και πάλι η βασική τραγουδίστρια του συγκροτήματος, η αμίμητη China Forbes! Το τραγούδι έχει τίτλο “Let’s Be Friends” και αποτελεί μια ανεξάρτητη -μέχρι στιγμής- κυκλοφορία της δισκογραφικής εταιρείας του Lauderdale, Heinz Records!

Pink Martini - Let's Be Friends

Back To Top