skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Pixies – On Graveyard Hill

Ακούστε το ολοκαίνουριο τραγούδι των Pixies με τίτλο “On Graveyard Hill”!

Τίτλος τραγουδιού“On Graveyard Hill”

Καλλιτέχνης: Pixies

Μουσική / Στίχοι: Black Francis

Εταιρεία: Infectious Music/The Hubsters

Από το LP: “Beneath the Eyrie”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 13 Σεπτεμβρίου 2019

Art-Cover:

Οι Pixies ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του πρώτου τους album μετά από τρία χρόνια δισκογραφικής απουσίας, με τίτλο “Beneath the Eyrie”, στις 13 Σεπτεμβρίου. Η μπάντα μοιράστηκε επίσης το ολοκαίνουριο single της, “On Hill Graveyard”, από το δίσκο αυτό.

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου, το όγδοο studio album των Pixies θα περιλαμβάνει 12 τραγούδια που θα καταπιάνονται με “μάγισσες, τον Daniel Boone, απροσάρμοστα άτομα” και άλλα στοιχειωμένα θέματα. Η παραγωγή του έγινε από τον Tom Dalgety, ο οποίος ήταν υποψήφιος για το καλύτερο Rock Album στα τελευταία βραβεία Grammy για την παραγωγή του στο album των Ghost με τίτλο “Prequelle” καθώς και για το βραβείο Best Rock Song για το τραγούδι “Rats” μέσα από το ίδιο album.

Οι Pixies θα κάνουν επίσης ντεμπούτο με ένα podcast 12 επεισοδίων με τίτλο “It’s a Pixies Podcast” (πρώην τίτλος “Past Is Prologue, Pixies” ) στις 27 Ιουνίου. Κάθε επεισόδιο θα εισχωρεί στη συγγραφή των τραγουδιών, την ηχογράφηση και την παραγωγή κάθε τραγουδιού στο “Beneath the Eyrie”. Το podcast θα προβληθεί και θα φιλοξενηθεί από τον βρετανό μουσικό δημοσιογράφο Tony Fletcher.

Pixies - On Graveyard Hill

Back To Top