skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Pixies – There’s A Moon On

Οι Pixies ανακοίνωσαν το νέο τους album και παρουσίασαν το single “There’s A Moon On”!

Τίτλος τραγουδιού“There’s A Moon On”

Καλλιτέχνης: Pixies

Μουσική / Στίχοι: Charles Thompson

Εταιρεία: Infectious Music

Από το LP: “Doggerel”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 8 Ioυνίου 2022

Art-Cover:

Οι Pixies προσθέτουν λίγη ψυχεδέλεια αργά το βράδυ στην alternative rock καλή τους πίστη στο νέο τους τραγούδι, “There’s a Moon On”. Το τραγούδι θα εμφανιστεί στο επόμενο album του συγκροτήματος, “Doggerel”, που θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου.

Το “There’s a Moon On” μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα ανακατεμένο rock groove ύφος αλλά και για τις πολλές “τραγανές” κιθάρες, ωστόσο υπάρχει μια μοναδικά απόκοσμη και παράξενη κλίση. Πρόκειται για το δεύτερο τραγούδι των Pixies για το 2022 μετά το “Human Crime”, το οποίο κυκλοφόρησε τον Μάρτιο. Αλλά μόνο το “There’s a Moon On” θα εμφανιστεί στο “Doggerel”, το οποίο ακολουθεί το album του 2019, “Beneath the Eyrie”. Το συγκρότημα ανακοίνωσε το νέο LP νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, μοιράζοντας ένα σύντομο ντοκιμαντέρ που πρόσφερε μια ματιά στα παρασκήνια της δημιουργίας του στο στούντιο Guilford Sound στο Guilford του Βερμόντ.

Μετά την ανακοίνωση του Doggerel και την κυκλοφορία του “There’s a Moon On”, οι Pixies θα κλείσουν την πολυάσχολη εβδομάδα τους με ένα ειδικό “μπόνους επεισόδιο” του “It’s a Pixies Podcast”. Το νέο επεισόδιο, που κυκλοφόρησε στις 10 Ιουνίου, θα βρει το συγκρότημα να συζητά τη νέα του

μουσική και να αφηγείται τη μάλλον οδυνηρή ιστορία του πώς η περιοδεία τους στην Αυστραλία το 2020 συντομεύτηκε από την έναρξη της πανδημίας Covid-19.

PIXIES - There's A Moon On

Back To Top